C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 11/11/2021
Horari: 19:00 - 20:30
Categoria: Càpsules vespertines, Destacats
Preu: 3€
Comparteix-ho...

Càpsules vespertines: Louise Bourgeois

INSCRIU-T'HI AQUÍ. Activitat presencial i per Zoom (s'enviarà l'enllaç de connexió a les persones inscrites 30 minuts abans que comenci l'activitat)

Louise Bourgeois fou una escultora i artista d’origen francès que va desenvolupar la major part de la seva carrera artística a Nova York. Va explorar diversos temes al llarg de la seva llarga carrera, entre ells: la domesticitat i la família; la sexualitat i el cos; la mort i l'inconscient. Encara que Bourgeois va exposar al costat d’expressionistes abstractes i que la seva obra té molt en comú amb el surrealisme i l’art feminista, no va estar formalment afiliada a cap moviment artístic concret.

Amb Maria Lluïsa Faxedas Brujats, Doctora en Història de l’art i professora d’Història de l’art contemporani a la Universitat de Girona

 

CÀPSULES VESPERTINES: «PIONERES»

Dijous, a les 19 h
Entrada: 3 € (cal inscripció prèvia)

En el món cultural sovint topem amb una sèrie de noms que coneixem, que ens sonen, però de qui mai ningú ens ha explicat exactament què és el que els fa especials, per què han deixat una empremta inesborrable en les seves respectives disciplines. En aquest cicle aprofundirem en la vida i obra de tres dones que, gràcies a les seves aportacions, s’han convertit en referents disciplinars o «pioneres» i han obert camí a les posteriors generacions.

Organitza: Ferran Muñoz Jofre

 

Totes les sessions:

14 d'octubre: María Zambrano

11 de novembre: Louise Bourgeois

9 de desembre: Pina Bausch