C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Cafeteria

L’espai de la cafeteria és un lloc de trobada i de relació social per a tot el veinat de Sarrià i per a tots aquells que utilitzen l'estació dels FGC de Sarrià.

A les seves taules s’hi apleguen joves per passar l’estona i parlar, persones grans jugant el dòmino, estudiants connectats a la xarxa i escolars que escalfen la carmanyola per dinar. No és obligat consumir per seure a una de les taules de la cafeteria tot i que, de vegades, per necessitats del servei o de les activitats de la Casa Orlandai, es pot alterar el seu funcionament.

L'acollidora terrassa del bar, al Pati de'n Marcel, és un lloc perfecte on passar els vespres quan la calor comença a visitar-nos. 

La cafeteria està gestionada per la Cooperativa Cafè Orlandai, que és una cooperativa laboral. La cooperativa participa activament en la comissió de programació de l'equipament i programa exposicions i activitats de petit format a l'espai de la cafeteria. Des del 2016, el Cafè Orlandai (juntament amb la Casa Orlandai) ofereixen un cicle d'arts escèniques de petit format (música, teatre, dansa, poesia...) cada divendres a  les 20 h.