C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Equip i Junta

Equip


Natalia Oliete
(Direcció)
Directora de la Casa Orlandai. Forma part de l’equip de treball des del maig del 2007. Durant més de 8 anys ha estat la responsable de la gestió econòmica, fiscal i laboral de l’entitat. Gestió i coordinació d’equips de treball durant més de 20 anys en el sector industrial de l’automoció. Professional resolutiva i en continua formació. La seva trajectòria associativa està lligada a l’Associació Cultural Casa Orlandai i a la Comissió de festes del Roser de Sarrià.
direccio@casaorlandai.cat

Clara Drudis
(Comunicació i Formació)
Responsable de la comunicació i de la formació de la Casa Orlandai. Llicenciada en Història de l'Art per la UB i Màster en Gestió Cultural per la UOC, s'ha especialitzat en comunicació cultural i estratègia digital en organitzacions culturals. Actualment està cursant el Màster en gestió i estratègia de Social Media a la UOC. La seva vinculació amb l'àmbit associatiu ha estat especialment rellevant a les Terres de l'Ebre, en la defensa de causes (no) perdudes: la protecció dels animals, els feminismes i la promoció de la cultura en l'àmbit rural.
comunicacio@casaorlandai.cat / formacio@casaorlandai.cat

Isabel Vicente
(Programació)
Responsable de Programació de la Casa Orlandai. Es forma en Integració social i Pedagogia. Amb una trajectòria laboral ben diversa s’insereix en l’àmbit socioeducatiu i la participació ciutadana i transita cap a l’àmbit de la cultura en matèria de comunicació i la gestió cultural i l’acompanyament de projectes artístics i culturals. Cofunda Menorca en Dansa i el Encuentro de Música Tradicional Ibèrica assumint les tasques de coordinació general i producció alhora que contribuint en el disseny de projecte.
programacio@casaorlandai.cat

Maria Bascompte
(Espais)
Responsable de la gestió dels espais i l’àrea social del projecte ACCO. Forma part de l’equip des de 2008. Llicenciada en Humanitats a la UIC i post-grau en Gestió i Producció d’Espectacles IL3 UB. Formada en teatre pel Col·legi de Teatre i La Riereta, i pertanyent a grups de teatre vinculats al barri de Sarrià. Comença la seva vinculació associativa treballant a l’Associació de Veïns i veïnes de Sarrià durant 3 anys.
espais@casaorlandai.cat

Joan Pons
(Administració i Secretaria ACCO)
Responsable de la gestió econòmica i administrativa de la Casa Orlandai i l’ACCO. Llicenciat en Filosofia per la UB i cursant ADE per la UOC, professionalment sempre ha estat treballant en gestió econòmica i financera, tant en empreses petites com en empreses grans. Des que va començar a l’esplai fa ja molts anys, sempre ha estat vinculat a l’associacionisme. Tots els setembres travessa el llac de Banyoles nedant.
administracio@casaorlandai.cat

Anna Sardà
(Espais)
Graduada en Musicologia per l'ESMUC i en Antropologia Social i Cultural per la UB, amb els estudis de gènere com a fil conductor acadèmic i vital. Actualment es troba acabant el Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania a la UB. Vinculada professionalment a l'àmbit cultural i associatiu, dedica la resta del seu temps al seu projecte musical i a l'activisme feminista i LGTBIQ+.
espais@casaorlandai.cat

Laia Calderón
(Informació)
Estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, als 15 anys va ser una de les impulsores i fundadores del Bastó de Sarrià i partir d'aquí es va vincular al teixit associatiu de la vila en diferents àmbits. Actualment forma part del Bastó de Sarrià, de la Comissió de Festes de Sant Vicenç.
En l'àmbit laboral és informadora de la Casa Orlandai.
recepcio@casaorlandai.cat

Joan Sentís
(Informació)
Creador multidisciplinari, format com a actor a l’Institut del Teatre de Barcelona (ESAD) i graduat en Humanitats per la UPF. Com actor i humanista, l’acte comunicatiu i divulgatiu és una passió que traspassa l’àmbit artístic i que s'impregna en la seva feina. Ha treballat sempre en la gestió cultural, vinculada a l'atenció i el tracte amb les persones, així com en l'educació i el lleure. És ex alumne de l'escola Nabí, d'on recorda les cantates a Can Ponsic: primera llavor que l'ha portat a no deixar d'estar mai vinculat personalment i artística al barri.
És informador a la Casa Orlandai.
recepcio@casaorlandai.cat

Junta

La junta és l'encarregada de gestionar l'entitat, en funció de les decisions preses en assemblea, el màxim òrgan de decisió de l'entitat. La Junta es troba quinzenalment (els dilluns al vespre) i participa de les comissions de treball quan es convoquen. 


Elisenda Antón
(Secretaria, feminismes)
Veïna nascuda a Sarrià, després de diversos anys de voltar per Itàlia, el País Basc i Uruguay, torna al barri i refà els vincles i la participació en diversos espais i iniciatives, inclosa la Casa Orlandai, com a sòcia i usuària i, més recentment, com a vocal de la Junta. Politòloga, investigadora en temes sociocomunitaris i mediadora, s'ha ubicat sempre entre el món de la recerca i la intervenció i mediació comunitària. Actualment coordina el Servei de Mediació Comunitària i Intercultural dins el Programa de Veinatge a Ciutat Vella. Interessada sobretot en interculturalitat, dinamització comunitària, feminismes, cures i gestió de conflictes.

Ula Roca
(Tresoreria)
Farmacèutica de formació, amb àmplia experiència en la formació, la qualitat i el servei a les persones, és una veïna de Sarrià molt vinculada al barri des de petita en diferents serveis i esplais.
En els últims anys ha participat en diverses activitats, tallers i comissions de la Casa, fins al punt de voler col·laborar més estretament en alguna comissió com l'Ecocco, la comissió de formació i la de programació.
Apasionada de la cultura, de l’alimentació i del medi ambient.
associacio@casaorlandai.cat

Núria Tarragó
(Feminismes)
Responsable de programació i dinamització sociocultural a la Casa Orlandai del 2017 al 2020. Llicenciada en Sociologia per la UAB, Màster en Gestió Cultural per la UOC i especialitzada en projectes culturals amb vessant educativa. Professionalment, ha format part de la gestió en diversos equipaments socioculturals de proximitat des de 2007. En el terreny associatiu, ha estat vinculada des de ben petita a entitats d'educació en el lleure, i posteriorment participant de la creació de la Xarxa d'Esplais i Caus de Sants. També ha estat voluntària en festivals d'arts escèniques com Dies de Dansa o el Festival Píndoles.
associacio@casaorlandai.cat

Belín Galofré Ferrater
(Àrea social i mediambiental)
Nascuda a i veïna de Sarrià.
De formació enginyera tècnica agrícola i especialitzada en jardineria i paisatge. Alterna la seva vida laboral amb diversos projectes, amb la direcció i realització d'obres de jardineria, restauració de parcs, manteniment de teixit verd urbà i amb la docència.
Immersa en les activitats i la vida sociocultural de Sarrià, participa i col·labora amb les propostes que ofereix l'ACCO des del seu inici, forma part de la junta des del 2018.
associacio@casaorlandai.cat

Ariadna Campins
Veïna de Sarrià i molt vinculada a la vida comunitària i a la cultura del barri.
En l'àmbit laboral, és graduada en Enginyeria d’Edificació i diplomada en Arquitectura Tècnica per la UPC. Es dedica a la consultoria en rehabilitació, motiu pel qual està molt vinculada als projectes de millora de la ciutat i dels espais urbans. En l'àmbit personal, participa en diverses comissions escolars i està vinculada a alguns projectes de la Casa Orlandai. S'ha incorporat a la junta de l’ACCO el desembre de 2021.

Leo Bejarano
Ambientòleg i veí de Sarrià, amb més de vint anys d’experiència professional en el camp del medi ambient i l’activisme veïnal. Ha estat president del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i membre de l’Ecocomissió de la Casa Orlandai, vocal de medi ambient de la junta de l’Associació Veïnal de Sarrià i membre de diverses plataformes com Defensem l’Oreneta, Defensem Can Raventós i Sarrià Respira.

Guillem Jané
Veí de Sarrià des del 2021, té moltes ganes d’implicar-se amb la vida associativa del barri. Va estudiar Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF, i en acabar els estudis va marxar a viure a París. Allà es va dedicar a la comunicació en el sector cultural i també es va formar en llengua i literatura francesa. Després de tres anys va tornar a Barcelona i des de llavors treballa al Govern de la Generalitat. Li encanta llegir, anar a concerts, a visitar exposicions, al teatre i al cinema, i de vegades també escriu. Va a tot arreu amb la seva bici blava de carretera.

Col·laboradors i col·laboradores

A banda de la junta, l'ACCO compta amb una sèrie de col·laboradors i col·laboradores que estableixen ponts i camins amb d'altres entitats i associacions del barri, de la ciutat, de la Plataforma de Gestió Cívica... que treballen desinteressadament amb la finalitat de fer que l'ACCO arribi una mica més enllà. 


Enric Capdevila. Àrea plataformes de ciutat
Ornitòleg de passió, economista i informàtic de formació. He estat tota la meva vida vinculat a entitats naturalistes i defensa del territori, i a entitats de cooperació i sensibilització com Setem. Veí de Sant Gervasi, des de jove he estat molt vinculat a Sarrià i els últims anys en la gestació i creació de la Casa Orlandai, on segueixo vinculat representant a l'ACCO en xarxes de ciutat com la PGC-Plataforma de Gestió Ciutadana i la XEC-Xarxa d'Espais Comunitaris.
Oriol Solina. Àrea de barri

Cristina Junyent. Àrea de sostenibilitat
Llicenciada i doctora en biologia per la UB, i màster en comunicació científica a la UPF. Vam crear la Fundació Ciència en Societat, que dirigeixo, per dedicar-nos a la promoció i l’estímul de la cultura científica. Darrerament organitzem activitats de ciència ciutadana per conèixer el patrimoni natural de la ciutat i el seu estat de salut, segons els líquens com a bioindicadors. Em dedico a escriure textos de divulgació científica per a diversos públics i a organitzar els Cafès Científics a la Casa Orlandai. Crec que hem d'arribar a la transformació social pel coneixement. Més a www.cristinajunyent.net

Marta Masats. Àmbit estratègic
Sociòloga de formació i estadística de professió. Amb més de vint anys de vinculació en l’àmbit de l’estadística oficial, ha treballat a l’Idescat i actualment al Departament d’Ensenyament. Forma part de l’Associació Cultural Casa Orlandai des del 2012 i és secretària de l’entitat des de l’hivern del 2015. La seva trajectòria associativa ha estat vinculada a entitats del tercer sector (Associació Cultural Urbana) i a mitjans de comunicació (Associació Illacrua). Vinculada a Sarrià des del naixement, és sòcia de l’Associació de Veïns de Sarrià i del Centre Excursionista Els Blaus.