C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Equip i Junta

Equip


Natalia Oliete (direcció)
Directora de la Casa Orlandai. Forma part de l’equip de treball des del maig del 2007. Durant més de 8 anys ha estat la responsable de la gestió econòmica, fiscal i laboral de l’entitat. Gestió i coordinació d’equips de treball durant més de 20 anys en el sector industrial de l’automoció. Professional resolutiva i en continua formació. La seva trajectòria associativa està lligada a l’Associació Cultural Casa Orlandai i a la Comissió de festes del Roser de Sarrià.
direccio@casaorlandai.cat

Agnès Llopis (recepció, informació i voluntariat)
Responsable de la recepció i informació de la Casa i coordinadora de l’equip de voluntariat. Ha dedicat la meitat de la seva vida laboral a l’administració i la comptabilitat i l’altra a l’àmbit social com a formadora d’acollida de persones immigrades. Ha fet de voluntària en diversos projectes socials. Amb una llarga experiència vital i en continua adaptació als nous reptes.
recepcio@casaorlandai.cat

Núria Tarragó (programació)
Responsable de programació i dinamització sociocultural a la Casa Orlandai des del 2017. Llicenciada en Sociologia per la UAB, Màster en Gestió Cultural per la UOC i especialitzada en projectes culturals amb vessant educativa. Professionalment, ha format part de la gestió en diversos equipaments socioculturals de proximitat des de 2007. En el terreny associatiu, ha estat vinculada des de ben petita a entitats d'educació en el lleure, i posteriorment participant de la creació de la Xarxa d'Esplais i Caus de Sants. També ha estat voluntària en festivals d'arts escèniques com Dies de Dansa o el Festival Píndoles.
programacio@casaorlandai.cat

Esther Madrona (formació i comunicació)
Responsable de la comunicació i els tallers de la Casa Orlandai. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UPF i màster en producció i comunicació cultural a la URL i en gestió i polítiques culturals per la UOC, sempre en contínua formació. Des de ben petita, ha format part activa de diverses associacions culturals de Sant Cugat del Vallès. Actualment és membre de la junta dels Bastoners de Sant Cugat i de la S.C La Unió Santcugatenca, membre de la Comissió de Carnaval i de la Comissió del Ball de Gitanes.
comunicacio@casaorlandai.cat // formacio@casaorlandai.cat

Maria Bascompte (espais)
Responsable de la gestió dels espais i l’àrea social del projecte ACCO. Forma part de l’equip des de 2008. Llicenciada en Humanitats a la UIC i post-grau en Gestió i Producció d’Espectacles IL3 UB. Formada en teatre pel Col·legi de Teatre i La Riereta, i pertanyent a grups de teatre vinculats al barri de Sarrià. Comença la seva vinculació associativa treballant a l’Associació de Veïns i veïnes de Sarrià durant 3 anys.
espais@casaorlandai.cat

Joan Pons (administració i secretaria ACCO)
Responsable de la gestió econòmica i administrativa de la Casa Orlandai i l’ACCO. Llicenciat en Filosofia per la UB i cursant ADE per la UOC, professionalment sempre ha estat treballant en gestió econòmica i financera, tant en empreses petites com en empreses grans. Des que va començar a l’esplai fa ja molts anys, sempre ha estat vinculat a l’associacionisme. Tots els setembres travessa el llac de Banyoles nedant.
administracio@casaorlandai.cat

Ruth Mellado (tècnica ESS)
Llicenciada en Periodisme, amb diversos estudis de tercer cicle en Comunicació i Economia Social i Solidària, fa 12 anys que treballa en el tercer sector en comunicació. Ha participat en la Xarxa d'Economia Solidària (XES) i format part de les comissions de Comunicació, de Balanç Social i la d'Economies Feministes. Participa en projectes cooperatius i autogestionats com la de consum L'Economat Social, el Coop57, el KoittonClub, La Borda... Mare de la Sol i el Blai, de 4 i 1 anys, alumnes de l'escola catalana pública i membre activa de les seves associacions de mares i pares. Actualment és tècnica del projecte d'Impuls de l'Economia Social i Solidària a Sarrià Sant Gervasi (SSG Coopera).
xarxa@sarriasantgervasiess.com

Bernat Julià (tècnic ESS)
Llicenciat en Filosofia i estudiant del Màster de Professorat, ha estat vinculat des de ben jove al teixit associatiu a través de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ignasi, l'Assemblea de Joves de Sarrià - Esberla (actualment Arran Sarrià) i l'Ateneu Popular de Sarrià. Com a escolta, després de deixar l'agrupament, ha estat responsable associatiu i formador durant 5 anys a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. En l'àmbit laboral, ha estat tècnic informador juvenil al Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) durant gairebé 3 anys i prèviament havia treballat com a coordinador i dinamitzador en diferents projectes de lleure educatiu. Ha cursat l'estArter de l'IGOP -curs d'emprenedoria col·lectiva i economia social- i actualment és tècnic del projecte d'Impuls de l'Economia Social i Solidària a Sarrià Sant Gervasi (SSG Coopera).
info@sarriasantgervasiess.com

Junta

La junta és l'encarregada de gestionar l'entitat, en funció de les decisions preses en assemblea, el màxim òrgan de decisió de l'entitat. La Junta es troba quinzenalment (els dilluns al vespre) i participa de les comissions de treball quan es convoquen. 


Aleix Porta. President (hivern 2019)
Va arrelar fa cinc anys a Sarrià quan li va sortir l'oportunitat de traslladar-se en un pis familiar del barri. Vinculat a la Casa Orlandai a través de l'Espai Gardenyes, també participa en les comissions feminista, eco-comissió i el grup d'acció social de l'ACCO. Té una llicenciatura en Humanitats i un Màster amb un nom molt llarg en Estudis d'Ordenació del Territori i de la Població. Es guanya les garrofes dinamitzant un centre sociocultural municipal a Montbau. Li interessen sobretot l'autogestió dels béns comuns, la millora de la qualitat ambiental de les ciutats i l'accés a la cultura que transforma consciències.
associacio@casaorlandai.cat

Elias Cabrera. Tresoreria (desembre 2017)
Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB. S'ha dedicat i format uns anys en el món de les finances ètiques i actualment ocupa la Gerència de l'associació Esplais Catalans-Esplac. Vinculat a Sarrià de tota la vida, ha crescut entre les quatre parets de l'Orlandai quan era escola i hi ha continuat creixent conjuntament amb el projecte fins que ha esdevingut el que és actualment.
associacio@casaorlandai.cat

Jordi Roca
Llicenciat en Fisca i màster en administració i direcció d'empreses, amb àmplia experiència en temes de servei al client, gestió de la qualitat i el medi ambient amb visió estratègica i pràctica. La seva trajectòria associativa està vinculada al escoltisme participant en diverses iniciatives socials, ètiques i ambientals com Fundació per la Pau, ESADE Alumni Solidari, Banc de Recursos i ulls del mon. Veí de Sarrià de tota la vida. Apassionat per la cultura, la muntanya, la ciència i l'esport.
associacio@casaorlandai.cat

Aina Juanet. Vocalia programació (primavera 2017)
Coordinadora del projecte de celebració del 10è aniversari de la Casa Orlandai. Vinculada al teixit associatiu de Sarrià com a membre de la Comissió de Festes, com a sòcia i usuària de la Casa Orlandai i com a participant a altres iniciatives del barri. Professionalment prové del món de les arts escèniques i els esdeveniments culturals. És, també, membre fundadora de La Trampa. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UPF i graduada superior del CFGS Producció d’audiovisuals ràdio i espectacles a l’ EMAV.
associacio@casaorlandai.cat

David Saldaña. Vocalia programació (primavera 2017)
Vinculat al barri com a participant de les activitats que s'hi organitzen i com a soci i usuari de la Casa Orlandai. Esta vinculat al món associatiu, com a secretari de l'Associació Musical Satan Arise, i com a ex-secretari i ex-tresorer de l'Agrupament Scout Rabindranath Tagore, del qual ha sigut membre durant 18 anys. Ha estudiat Enginyeria Informàtica a la UPC i actualment és membre co-fundador de "La Trampa - Acompanyaments i Bressols Artístics" i consultor/fullstack developer a una empresa de desenvolupament de software.
associacio@casaorlandai.cat

Col·laboradors i col·laboradores

A banda de la junta, l'ACCO compta amb una sèrie de col·laboradors i col·laboradores que estableixen ponts i camins amb d'altres entitats i associacions del barri, de la ciutat, de la Plataforma de Gestió Cívica... amb la finalitat de fer que l'ACCO arribi una mica més enllà. 


Enric Capdevila. Àrea de ciutat
Ornitòleg de passió, economista i informàtic de formació. He estat tota la meva vida vinculat a entitats naturalistes i defensa del territori, i a entitats de cooperació i sensibilització com Setem. Veí de Sant Gervasi, des de jove he estat molt vinculat a Sarrià i els últims anys en la gestació i creació de la Casa Orlandai, on segueixo vinculat representant a l'ACCO en xarxes de ciutat com la PGC-Plataforma de Gestió Ciutadana i la XEC-Xarxa d'Espais Comunitaris.
Oriol Solina. Àrea de barri

Cristina Junyent. Àrea de sostenibilitat
Llicenciada i doctora en biologia per la UB, i màster en comunicació científica a la UPF. Vam crear la Fundació Ciència en Societat, que dirigeixo, per dedicar-nos a la promoció i l’estímul de la cultura científica. Darrerament organitzem activitats de ciència ciutadana per conèixer el patrimoni natural de la ciutat i el seu estat de salut, segons els líquens com a bioindicadors. Em dedico a escriure textos de divulgació científica per a diversos públics i a organitzar els Cafès Científics a la Casa Orlandai. Crec que hem d'arribar a la transformació social pel coneixement. Més a www.cristinajunyent.net