C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Equip i Junta

Equip


Natalia Oliete
(Direcció)
Directora de la Casa Orlandai. Forma part de l’equip de treball des del maig del 2007. Durant més de 8 anys ha estat la responsable de la gestió econòmica, fiscal i laboral de l’entitat. Gestió i coordinació d’equips de treball durant més de 20 anys en el sector industrial de l’automoció. Professional resolutiva i en continua formació. La seva trajectòria associativa està lligada a l’Associació Cultural Casa Orlandai i a la Comissió de festes del Roser de Sarrià.
direccio@casaorlandai.cat

Agnès Llopis
(Recepció, informació i voluntariat)
Responsable de la recepció i informació de la Casa i coordinadora de l’equip de voluntariat. Ha dedicat la meitat de la seva vida laboral a l’administració i la comptabilitat i l’altra a l’àmbit social com a formadora d’acollida de persones immigrades. Ha fet de voluntària en diversos projectes socials. Amb una llarga experiència vital i en continua adaptació als nous reptes.
recepcio@casaorlandai.cat

Clara Drudis
(Formació i Comunicació)
Responsable de la comunicació i dels tallers de la Casa Orlandai. Llicenciada en Història de l'Art per la UB i Màster en Gestió Cultural per la UOC, s'ha especialitzat en comunicació cultural i estratègia digital en organitzacions culturals.
La seva vinculació amb l'àmbit associatiu ha estat especialment rellevant a les Terres de l'Ebre, on ha viscut, en la defensa de causes (no) perdudes: la protecció dels animals, el feminisme i la promoció de la cultura en l'àmbit rural.
comunicacio@casaorlandai.cat // formacio@casaorlandai.cat

Isabel Vicente
(Programació)
Es forma en Integració social i Pedagogia. Amb una trajectòria laboral ben diversa s’insereix en l’àmbit socioeducatiu i la participació ciutadana i transita cap a l’àmbit de la cultura en matèria de comunicació i la gestió cultural i l’acompanyament de projectes artístics i culturals. Cofunda Menorca en Dansa i el Encuentro de Música Tradicional Ibèrica assumint les tasques de coordinació general i producció alhora que contribuint en el disseny de projecte.
programacio@casaorlandai.cat

Maria Bascompte
(Espais)
Responsable de la gestió dels espais i l’àrea social del projecte ACCO. Forma part de l’equip des de 2008. Llicenciada en Humanitats a la UIC i post-grau en Gestió i Producció d’Espectacles IL3 UB. Formada en teatre pel Col·legi de Teatre i La Riereta, i pertanyent a grups de teatre vinculats al barri de Sarrià. Comença la seva vinculació associativa treballant a l’Associació de Veïns i veïnes de Sarrià durant 3 anys.
espais@casaorlandai.cat

Joan Pons
(Administració i Secretaria ACCO)
Responsable de la gestió econòmica i administrativa de la Casa Orlandai i l’ACCO. Llicenciat en Filosofia per la UB i cursant ADE per la UOC, professionalment sempre ha estat treballant en gestió econòmica i financera, tant en empreses petites com en empreses grans. Des que va començar a l’esplai fa ja molts anys, sempre ha estat vinculat a l’associacionisme. Tots els setembres travessa el llac de Banyoles nedant.
administracio@casaorlandai.cat

Laia Calderón
(Informació i Casals Comunitaris)
Estudiant de Ciències Politiques a l'Universitat Autònoma de Barcelona, als 15 anys va ser una de les impulsores i fundadores del Bastó de Sarrià i partir d'aquí es va vincular al teixit associatiu de Sarrià en diferents àmbits. Actualment forma part del Bastó de Sarrià, de la Comissió de Festes de Sant Vicenç i d'Arran Sarrià. Fora de la vila forma part de la junta de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.
En l'àmbit laboral és informadora i zeladora de la Casa Orlandai.
administracio@casaorlandai.cat

Junta

La junta és l'encarregada de gestionar l'entitat, en funció de les decisions preses en assemblea, el màxim òrgan de decisió de l'entitat. La Junta es troba quinzenalment (els dilluns al vespre) i participa de les comissions de treball quan es convoquen. 


Aleix Porta
(President)
Va arrelar fa cinc anys a Sarrià quan li va sortir l'oportunitat de traslladar-se en un pis familiar del barri. Vinculat a la Casa Orlandai a través de l'Espai Gardenyes, també participa en les comissions feminista, eco-comissió i el grup d'acció social de l'ACCO. Té una llicenciatura en Humanitats i un Màster amb un nom molt llarg en Estudis d'Ordenació del Territori i de la Població. Es guanya les garrofes dinamitzant un centre sociocultural municipal a Montbau. Li interessen sobretot l'autogestió dels béns comuns, la millora de la qualitat ambiental de les ciutats i l'accés a la cultura que transforma consciències.
associacio@casaorlandai.cat

Elias Cabrera
(Tresoreria)
Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB. S'ha dedicat i format uns anys en el món de les finances ètiques i actualment ocupa la Gerència de l'associació Esplais Catalans-Esplac. Vinculat a Sarrià de tota la vida, ha crescut entre les quatre parets de l'Orlandai quan era escola i hi ha continuat creixent conjuntament amb el projecte fins que ha esdevingut el que és actualment.
associacio@casaorlandai.cat

Jordi Roca
(Comunicació)
Llicenciat en Fisca i màster en administració i direcció d'empreses, amb àmplia experiència en temes de servei al client, gestió de la qualitat i el medi ambient amb visió estratègica i pràctica. La seva trajectòria associativa està vinculada al escoltisme participant en diverses iniciatives socials, ètiques i ambientals com Fundació per la Pau, ESADE Alumni Solidari, Banc de Recursos i ulls del mon. Veí de Sarrià de tota la vida. Apassionat per la cultura, la muntanya, la ciència i l'esport.
associacio@casaorlandai.cat

Núria Tarragó
(Feminismes)
Responsable de programació i dinamització sociocultural a la Casa Orlandai del 2017 al 2020. Llicenciada en Sociologia per la UAB, Màster en Gestió Cultural per la UOC i especialitzada en projectes culturals amb vessant educativa. Professionalment, ha format part de la gestió en diversos equipaments socioculturals de proximitat des de 2007. En el terreny associatiu, ha estat vinculada des de ben petita a entitats d'educació en el lleure, i posteriorment participant de la creació de la Xarxa d'Esplais i Caus de Sants. També ha estat voluntària en festivals d'arts escèniques com Dies de Dansa o el Festival Píndoles.
associacio@casaorlandai.cat

Ula Roca
(Programació)
Farmacèutica de formació, amb àmplia experiència en la formació, la qualitat i el servei a les persones, és una veïna de Sarrià molt vinculada al barri des de petita en diferents serveis i esplais.
En els últims anys ha participat en diverses activitats, tallers i comissions de la Casa, fins al punt de voler col·laborar més estretament en alguna comissió com l'Ecocco, la comissió de formació i la de programació.
Apasionada de la cultura, de l’alimentació i del medi ambient.
associacio@casaorlandai.cat

Belín Galofré Ferrater
(Formació)
Nascuda a i veïna de Sarrià.
De formació enginyera tècnica agrícola i especialitzada en jardineria i paisatge. Alterna la seva vida laboral amb diversos projectes, amb la direcció i realització d'obres de jardineria, restauració de parcs, manteniment de teixit verd urbà i amb la docència.
Immersa en les activitats i la vida sociocultural de Sarrià, participa i col·labora amb les propostes que ofereix l'ACCO des del seu inici, forma part de la junta des del 2018.
associacio@casaorlandai.cat

Col·laboradors i col·laboradores

A banda de la junta, l'ACCO compta amb una sèrie de col·laboradors i col·laboradores que estableixen ponts i camins amb d'altres entitats i associacions del barri, de la ciutat, de la Plataforma de Gestió Cívica... que treballen desinteressadament amb la finalitat de fer que l'ACCO arribi una mica més enllà. 


Enric Capdevila. Àrea de ciutat
Ornitòleg de passió, economista i informàtic de formació. He estat tota la meva vida vinculat a entitats naturalistes i defensa del territori, i a entitats de cooperació i sensibilització com Setem. Veí de Sant Gervasi, des de jove he estat molt vinculat a Sarrià i els últims anys en la gestació i creació de la Casa Orlandai, on segueixo vinculat representant a l'ACCO en xarxes de ciutat com la PGC-Plataforma de Gestió Ciutadana i la XEC-Xarxa d'Espais Comunitaris.
Oriol Solina. Àrea de barri

Cristina Junyent. Àrea de sostenibilitat
Llicenciada i doctora en biologia per la UB, i màster en comunicació científica a la UPF. Vam crear la Fundació Ciència en Societat, que dirigeixo, per dedicar-nos a la promoció i l’estímul de la cultura científica. Darrerament organitzem activitats de ciència ciutadana per conèixer el patrimoni natural de la ciutat i el seu estat de salut, segons els líquens com a bioindicadors. Em dedico a escriure textos de divulgació científica per a diversos públics i a organitzar els Cafès Científics a la Casa Orlandai. Crec que hem d'arribar a la transformació social pel coneixement. Més a www.cristinajunyent.net