C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Entitats sòcies

Aquí podreu trobar la informació relacionada amb les entitats sòcies de l'Associació Cultural Casa Orlandai.

Actualment estem en procés d'actualització, però per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos al correu entitats@casaorlandai.cat

Gràcies

Amical Wikimedia és una organització independent sense ànim de lucre que promou la Viquipèdia, els seus projectes germans, el coneixement lliure en català i la cultura catalana a dins i fora de la xarxa. El seu objectiu és que la suma de tot el coneixement humà estigui disponible lliurement en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana estigui disponible per a tothom en qualsevol llengua. 

Web: www.wikimedia.cat

Aniarku Associació es va constituir amb una doble voluntat: ser una peça més en la tasca d'unir molts nens i moltes famílies que es necessiten i no es poden trobar fàcilment, causa de la complexitat dels requeriments administratius necessaris per formar una família adoptiva, i proporcionar ajuda econòmica i humanitària a les institucions ucraïneses dedicades a la cura d'aquests menors.

Enllaç al seu web

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització de base transversal i unitària que té com a objectiu la independència de la nació catalana per mitjans democràtics i pacífics. Compta amb més de 500 assemblees territorials arreu del país, una cinquantena d'assemblees sectorials, i exteriors, formades per desenes de milers de persones que treballen desinteresadament per la llibertat col·lectiva.

Enllaç al seu web

És una associació que neix a Sarrià per promocionar i difondre l’art i la cultura a Sarrià i potenciar als creadors del nostre districte, així com el caràcter històric, artístic i cultural inherent al nostre districte. Ha format, des de 2002 una xarxa virtual d'artistes que viuen o treballen a Sarrià, per facilitar-los esdeveniments de caire artístic i cultural.
Actualment un d'aquests son les Jornades de Tallers Oberts a Sarrià.

És una entitat sense ànim de lucre creada al 2009 per persones de Burkina Faso i Catalunya. Pretén aportar millores en el continent Africà en tres àmbits fonamentals: educació, salut i desenvolupament.

Enllaç al seu web


Dijous de 18 a 20.30 h

L’Associació Catalana de Dansa Lliure (ACDLL) som un grup de persones entusiasmades per l’anomenada Dansa Lliure. L’associació fou creada l’any 1989, tot i que ja des del 1986 s’impartien cursos de dansa lliure a Catalunya. És una associació sense ànim de lucre de la qual la principal finalitat és difondre la Dansa Lliure que ens ve de François Malkovsky.

Enllaç al seu webSom un grup de professionals de diverses disciplines per tal d'aprofundir els aspectes emocionals i relacionals dins de la vida dels grups. Entenem el grup com un espai d’aprenentatge, de creixement personal i de transformació social. Volem contribuir a la promoció de la salut i del benestar de les persones individuals, de col·lectius Realitzant recerca en el camp psicosocial Intervenint en el treball comunitari i la participació ciutadana Formant professionals de les diferents disciplines implicades Afrontant projectes laborals que aportin benestar a les persones i a les organitzacions

The Barcelona Women's Network is a non-profit, non-religious, and non-political social and charitable organization offering support and friendship to both local and international women residing in the greater Barcelona area.

Enllaç al seu web

CEDRE és una associació sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, nascuda l’estiu de l’any 2000, fruit de la iniciativa d’un grup de joves voluntaris i de les iniciatives promogudes des dels Caputxins de Sarrià, en el marc de l’acció solidària i social en el tercer i quart món.

Enllaç al seu web

El Centre d'Estudis Carles Cardó va ser creat l'any 1986 amb l'objectiu de realitzar una tasca de reflexió i aclariment de les realitats humanes que orienti tant la vida personal com la vida ciutadana, amb el benentès que la tasca teòrica no és res més que el primer moment de la vida pràctica: aquell en què, a partir de la comprensió de la realitat, veiem què cal fer. L'estudi és, en efecte, el moment fonamental de l'acció.

Amb la vocació de fomentar l'estudi en aquest sentit, el Centre d'Estudis Carles Cardó organitza periòdicament cursos a l'entorn d'un text o conjunt de textos dedicats a temes diversos, i es dirigeix a tot aquell públic que tingui interès en aprofundir en les diferents línies que guien l'acció individual i col·lectiva.

Enllaç al seu web


El Centre d’Higiene Mental Les Corts va iniciar les seves activitats l’estiu de 1975, per iniciativa d’un col·lectiu de professionals i amb la finalitat de desenvolupar un projecte de salut mental comunitària.

Enllaç al seu web

Som un equip de persones, majorment de formació científica, que ens agrupem per a desenvolupar projectes de comunicació.

Enllaç al seu web

Dilluns de 18 a 20 h

A les nostres classes de Patchwork, cadascú dissenya el seu projecte intentant orientar-lo cap a l'estètica i l'harmonia. Es desenvoluparan les capacitat de creació i expressió artística. 

Som a la Casa Orlandai des del seu començament. La nostra finalitat és la de, per mitjà de xerrades i conferències, sensibilitzar les dones i els homes sobre la marginació a la que ens té sotmesa l'església catòlica. Treballem la teologia feminista. Mail de contacte: CDE@donesesglesia.cat

Enllaç al web

La Comissió de Festes del Roser de Sarrià és l’entitat que organitza la Festa Major de Sarrià.

La Comissió de Festes és una associació sense ànim de lucre formada per persones de Sarrià, algunes de les quals també són membres de diverses entitats de la nostra vila.

Enllaç al seu web

Som un grup de persones que, sensibilitzades per la insostenibilitat del sistema econòmic, social i mediambiental decidim passar a l'acció mitjançant la creació d'una associació.

Enllaç al seu web

Colla de diables i tabals fundada l'any 2007. Ens dediquem a promoure la tradició i cultura catalana del foc arreu del país. Ens reunim cada dijous per assajar tabals, i per organitzar actes depenen de la época de l'any.
Mail de contacte: diablesesidiablessarria@gmail.com. Troba'ns a Facebook i a Twitter

El paper petit és una companyia de teatre, formada per gent del barri o vinculada a Sarrià a través de l'art, cultura i l'entreteniment..
Dirigida pel Quimet Pla i actualment per la seva filla la Diana Pla
Som un grup amateur que amb els projectes teatrals estem vinculats a la Casa Orlandai 
Per a més informació cliqueu aquí

Esplai de Sarrià fundat l’any 1963, que té com a objectiu educar els nens i nenes en el temps del lleure on ells/es siguin els protagonistes del seu procés de creixement. 

Tota la informació sobre l'esplai: movidesarria.cat

El Free Choir és una associació coral nascuda a principis de setembre del 2015 al barri de Sarrià de Barcelona i que aplega una seixantena de persones apassionades per la música i amb moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé cantant. La nostra directora és Vicen Alfonso, i assagem a la Sala Foix els dimarts de 19.45 a 21.45 h. Ens centrem en la música gospel, però també cantem peces que no formen part del repertori més clàssic d’aquest gènere. Tenim moltes ganes de fer concerts perquè la gent ens conegui. Volem orientar-los, però, en la direcció d’accions de beneficència i col·laboració amb entitats socials i culturals, ja que som una associació sense finalitat de lucre.

 

Web de l’associació: www.freechoir.cat

Dijous de 19.30 a 21 h (quinzenalment)

Grup obert a tots els aficionats a la fotografia. Comentem les nostres pròpies fotografies fent-ne una crítica constructiva i proposem visitar exposicions fotogràfiques a la ciutat i comentar-les

Dimarts d'11 a 13 h

Aprèn a cosir i encolar, a posar noves cobertes i elements decoratius personalitzats. Si t'agrada restaurar llibres antics o deteriorats i donar-los vida o si cols fer un disseny propi, aquest és el teu grup!

Divendres de 10.30 a 13 h

Vols fer puntes? Fem servir l'antiga tècnica de les puntes de coixí, realitzant treballs actuals, creatius i personalitzats, a més d'utilitzar els materials més recents que ofereixen les noves tecnologies. Vine a compartir un tems de treball i creació amb nosaltres! 

The IWCB is an English-speaking association for dynamic international women who would like to make new friends and discover the vibrancy of life in Catalonia.

We have been providing a warm welcome and lots of interesting activities for over 60 years. So, whether you are just here for a while, or live here permanently, come and enjoy yourself in our company.

Enllaç al seu web

L’ASSOCIACIÓ NEPAL AKI PER L’AJUDA DELS NENS I NENES DE NEPAL és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2004 per pares i mares adoptants de nens i nenes de Nepal. Inscrita en el Registre d’Entitats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 31608 i amb àmbit estatal d’actuació. L’any 2010 l’entitat va ser declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya. (DOGC núm 5602, de 7 d’abril de 2010). Nepal Aki va ser creada amb la finalitat d’ajudar i oferir suport als nens i nenes de Nepal. El treball de Nepal Aki se centra en aquests nens orfes o amb famílies de pocs recursos que es troben recollits en orfenats o centres d’acollida. Pretenem millorar les necessitats educatives, sanitàries i l’alimentació d’aquests nens, facilitar el seu desenvolupament personal i oferir-los l’opció de disposar d’un present i un futur autònom en el seu entorn.  I amb la creació de l'Escola de Cuina Mitho Chha en l'any 2012 vam ampliar aquesta ajuda a joves i dones amb risc d'exclusió social donant-los una formació en el món de l'hostaleria.

Enllaç al seu web

Facebook

Twitter

Instagram

La Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones és una xarxa de quinze entitats amb seu a Barcelona, que treballa per la no-discriminació de les dones en tots el àmbits, però especialment els objectius pels quals desenvolupa la seva feina són els que tenen relació amb totes les formes de violència contra les dones i el dret de les dones a participar activament  totes les qüestions que tenen a veure amb els drets de ciutadania.

Enllaç al seu web

Reagrupament és una associació que neix com a resposta a la necessitat de posar la independència i la regeneració democràtica com a elements prioritaris a la política catalana. Reagrupament és un gran grup de persones disposades a treballar aferrissadament, deixant temps i recursos propis per aconseguir la llibertat del nostre poble, deixant de banda les ideologies de dreta i esquerra per prioritzar la llibertat.

Enllaç al seu web

Som el ROTARY CLUB DE BARCELONA SARRIÀ, pertanyem a la organització de servei més gran del mon, ROTARY INTERNATIONAL, amb una historia de més de 110 anys, més de 1.200.000 socis repartits arreu del mon, agrupats en més 35.000 Clubs, treballant, a través de La Fundació Rotaria, en projectes dins de les següents àrees d’interès:

  • Lluita contra les malalties, en especial contra la Polio
  • Promoció de la Pau
  • Recolzament a l’educació
  • Subministrament d’aigua salubre
  • Desenvolupament d’economies locals
  • Protecció de mares i infants

A la vegada que fomentem l’aplicació d’altes normes d’ètica en totes les nostres actuacions. Com a Club Rotary som una associació de servei sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional, oberta a totes les races, cultures i credos. Estem oberts als professionals i empresaris joves, motivats per l’ideal de servei per damunt d’un mateix (el lema de la nostra organització es “SERVICE ABOVE SELF”) i pel foment del coneixement mutu com ocasió de servir.

Com a Club ens hem constituït el 31 de maig de 2017

Reunions: dilluns a les 19:30 hores

www.rcbsarria.org

info@rcbsarria.org

Toastmasters International is a world leader in communication and leadership development. Our membership is 313,000 strong. Members improve their speaking and leadership skills by attending one of the 14,650 clubs in 126 countries that make up our global network of meeting locations.

Enllaç al seu web