C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Entitats sòcies

Aquí podreu trobar la informació relacionada amb les entitats sòcies de l'Associació Cultural Casa Orlandai.

Actualment estem en procés d'actualització, però per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos al correu entitats@casaorlandai.cat

Gràcies

Presentació

Som un col·lectiu de mares i pares que, acompanyats dels nostres fills i filles organitzem a l’espai de què disposem al  centre cívic Casa Orlandai, activitats de lleure en família.

Som a la Casa Orlandai des dels seus inicis. L’entitat neix com una resposta a la necessitat de les famílies que no poden dividir-se per atendre als seus nens en espais diferents.

Cada dimarts, de 17.30 h a 19 h, proposem una activitat concreta per fer amb els nens i nenes i després ens deixem portar pel seu propi ritme.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

mirtha.falcon@gmail.com

Presentació

Des de 2008, som una organització independent sense ànim de lucre que promou la Viquipèdia, els seus projectes germans, el coneixement lliure en català i la cultura catalana a dins i fora de la xarxa. Segons els nostres estatuts, tenim el següent objectiu:

Que la suma de tot el coneixement humà estigui disponible lliurement en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana estigui disponible per a tothom en qualsevol llengua.

L’associació està sostinguda per voluntaris, igual que tot el moviment Wikimedia. Voleu esdevenir-ne membre? ‎Contacteu-nos.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

www.wikimedia.cat

comunicacio@wikimedia.cat

Twitter: @AmicalWikimediaPresentació

Nascuda el 2003, les finalitats de l’associació són: 1. Promoure, realitzar i divulgar tota mena d’ activitats, accions que tinguin per objecte el coneixement i estima del carlisme i el seu entorn , present passat o futur, particularment la seva historia, sigui en el vessant cultural, ideològic o polític. 2. Fomentar el coneixement i divulgació de la seva història a totes aquelles persones interessades, més enllà de l’afiliació política o ideologia. 3. Recerca i elaboració de documentació, escrita, oral o audiovisual. En queda exclòs tot ànim de lucre.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

atcc.pcdec@yahoo.es

653 198 772

Presentació

Aspasim és una organització sense ànim de lucre de caràcter educatiu i social que atén les necessitats globals de persones amb retard mental greu mitjançant la integració, la inclusió o  la participació comunitària entre d’altres en tots els àmbits vitals per poder desenvolupar al màxim les capacitat socials i personals de la persona.

Treballem amb infants, adolescents i adults de tots els barris de la ciutat.

Quan ens trobem?

Divendres a les 10 h

Dades de contacte

www.aspasim.com

aspasim@aspasim.com

Presentació

L'Associació té com a finalitat promoure el coneixement i la difusió de la contribució del marxisme a les ciències socials, al pensament i a l'acció de la transformació social del passat i present, superant l'orde social capitalista.

Un cop al mes, organitzem una xerrada oberta a la Casa Orlandai, on reflexionem sobre el marxisme i la seva visualització en el dia a dia contemporani.

Quan ens trobem?

Un dijous al mes a les 19h

Dades de contacte


Presentació

Som una associació que organitza cursos de dansa, mensualment, en caps de setmana a Barcelona, Vitòria i Logroño. Els/Les nostres professors/es són de França, Catalunya i del País Basc. Oferim una classe gratuïta tots el últims dijous de mes a la Casa Orlandai

Quan ens trobem?

Dijous a les 18 h

Dades de contacte

www.dansalliure.cat

associacio@dansalliure.cat

Facebook: Associació Catalana de Dansa Lliure

Presentació

L’ACD vol reunir tots els sectors interessats en el desenvolupament físic i psíquic dels nens i nenes dislèctics, així com les àrees formatives i laborals dels adults i adolescents dislèctics o amb dificultats específiques d’aprenentatge, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats educatives i socials de les persones amb dislèxia o amb altres dificultats específiques d’aprenentatge.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

www.acd.cat

contacta@acd.cat

646 013 126

Presentació

Cedre és una associació sense ànim de lucre, declarada d’Utilitat Pública per la Generalitat de Catalunya, que neix l’estiu de 2000 fruit de les iniciatives promogudes des dels Caputxins de Sarrià en el marc de l’acció solidària i social en el tercer i quart món, i especialment del voluntariat a la presó de La Trinitat. L’entitat canalitza l’acció social vers els joves amb més risc d’exclusió social: els joves de les presons i majoritàriament immigrants. Dóna suport a persones amb carències personals i amb manca de recursos per al seu  desenvolupament dins de la societat i promou la inclusió social a Barcelona.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

www.cedre.cat

associacio.cedre@gmail.com

932 806 435

Presentació

Indian Runners, a través de la suma d’esforços de diverses de les bandes implicades amb el segell des del seu naixement el 2012, es refunda com associació cultural per promoure l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere a l’escena.

Creiem que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenim ànim de lucre, tenim ganes de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

theindianrunners.com

info@theindianrunners.com

Twitter: @Indian_Runners

Presentació

Des de 2015, la coral de gòspel Free Choir és un cor del barri de Sarrià de Barcelona que aplega una seixantena de persones. Tenim la voluntat de cantar noves cançons que no formin part del repertori més clàssic d’aquest gènere.

A nivell associatiu, som un cor que vol fomentar el cant coral com a mitjà de relació entre les persones. És estimulant veure la varietat intergeneracional del cor, on es barregen persones de vint i pocs anys amb d’altres que gaudeixen de la seva jubilació. La coral és, i vol ser, un lloc de trobada inclusiu, on els cantants puguin expressar la seva habilitat musical en un ambient amable.

Quan ens trobem?

Dimarts a les 19.45 h

Dades de contacte

www.freechoir.cat

gospelfreechoir@gmail.com

Facebook: Free Choir

Presentació

Partint d’una concepció de l’ésser humà biopsicosocial, amb una perspectiva interdisciplinar i des d’un marc teòric-tècnic fonamentalment psicoanalític, psicodramàtic i grupal, els nostres objectius són analitzar, integrar i transformar aspectes de l’experiència humana des de l’atenció, la docència i la investigació en els camps de la psicoteràpia, el cos, la comunicació i la creativitat. Treballem a partir del vincle humà, l’associació lliure d’idees, l’experiència emocional i la dramatització.

El nostre objectiu és oferir un espai adequat per a la tasca amb el cos que permeti a cadascú desenvolupar aspectes sans, modificar aquells que no ho són i enriquir la capacitat de comunicació i creativitat.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

www.grupformacio.com

grup.com.es

932 051 380

Presentació

Barcelona Women’s Network (La Xarxa de les Dones de Barcelona) és una organització social i benèfica sense ànim de lucre, no religiosa i  apolítica que ofereix suport i amistat tant a dones locals com internacionals que resideixin a tot  Barcelona. Iniciat per un petit grup d'amigues el 1998, el BWN s'ha convertit en un grup dinàmic i divers, amb una afiliació mitjana de 210 dones de més de 20 nacionalitats difere

nts. En cas de qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar-nos. Estem a la vostra disposició!

Quan ens trobem?

Dimecres a les 10.30 h

Dades de contacte

bcnwomensnetwork.com/contact

bwnvp1@gmail.com

Facebook: Barcelona Womens Network

Presentació

El Banc del Temps de Sarrià-Sant Gervasi neix l’any 2009. És una xarxa d’intercanvi de temps entre persones amb l’objectiu de donar, rebre i compartir el seu temps amb d’altres persones, generalment veïns i veïnes del barri. Els Bancs del Temps són espais de sociabilitat on s’intercanvien habilitats, coneixements i serveis puntuals com acompanyaments o tasques domèstiques.

El projecte dels BdT és una eina de suport i sociabilitat, però no substitueix un lloc de treball o un servei que hagi de donar l’administració.

Quan ens trobem?

Dimarts i dijous d’11 h a 13 h i de 17.30 h a 19.30 h

Dades de contacte

www.casaorlandai.cat/entitas

bancdeltemps@casaorlandai.cat

932 524 262

Facebook: Banc del Temps Sarrià-Sant Gervasi

Presentació

Blockchain Catalunya  és una associació sense ànim de lucre creada el juliol del 2017 per promoure la tecnologia blockchain i difondre’n el seu potencial i camps d’aplicació a la societat catalana en general i al teixit empresarial del país. 

Quan ens trobem?

Un dijous al mes a les 19 h

Dades de contacte

www.blockchaincatalunya.org
hola@blockchaincatalunya.org
Facebook: Blockchain Catalunya
Twitter: @blockchain_cat

Presentació

Cooperativa Cafè Orlandai, és una cooperativa laboral, que dóna servei de bar i cafeteria a la Casa Orlandai des del 200X. La cooperativa participa activament en la comissió de programació de l'equipament i programa exposicions i activitats de petit format a l'espai de la cafeteria. Des del 2016, el Cafè Orlandai (juntament amb la Casa Orlandai) ofereixen un cicle d'arts escèniques de petit format , L’Impedible del divendres, cada divendres a  les 20 h. 

L’espai del Cafè Orlandai és un espai ideal on esmorzar, dinar o trobar-te amb els teus després de la feina!

Quan ens trobem?

De dilluns a divendres de 9 a 22 h; dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Dades de contacte

www.cafeorlandai.cat

Facebook: Cafè Orlandai
Instagram: @cafeorlandai

Presentació

El lema de Ciència en Societat és la promoció i l'estímul de la cultura científica. Atès que cada cop més l’opinió pública juga un paper important a l’hora de participar en decisions ciutadanes, la nostra intenció és transmetre el coneixement científic i l’aplicació del mètode per arribar a tenir un esperit crític raonat. Busquem el coneixement que ens aporten els científics per comprendre el funcionament del món.

Ciència en Societat col·labora amb la Casa Orlandai organitzant, des de 2009, els Cafès Científics, dels quals en fem una publicació anual; i també des de l'ecocomissió, promovent accions per conèixer el patrimoni natural del barri.

Quan ens trobem?

De setembre a juny, el tercer dimecres de cada mes a les 19 h

Dades de contacte

www.cienciaensocietat.org

info@cienciaensocietat.org

Presentació

La Comissió de Festes del Roser és una associació sense ànim de lucre formada per veïns i veïnes de Sarrià, algunes de les quals també són membres d’altres entitats sarrianenques. Entre d’altres, la comissió s’encarrega d’elaborar al programa de la Festa Major de Sarrià, proposant activitats pròpies o col·laborant amb les que organitzen altres entitats.

La Comissió sempre està oberta a noves incorporacions: t’hi animes?

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

www.festasarria.cat

sarria@festasarria.cat

Facebook: Festa Major de Sarrià
Twiter: @festasarria

Presentació

El Cor l’Antàrtida es va fundar l’any 2013 i, des d’aleshores, ha estat dirigit per Mariona Castelar. Amb més d’un centenar de títols dins del nostre repertori, hem cantat arreu de Barcelona i del país.

Als assajos, ens fixem en la formació del cor i de cada cantaire: donem importància a la tècnica vocal, a tècniques d’expressió i de postura corporal.

Quan ens trobem?

Dijous a les 19.30 h

Dades de contacte

Presentació

A Cupane informem i acompanyem les famílies dels nadons ingressats a les unitats neonatals durant el procés de cures pal·liatives, així com a famílies que han viscut o estan vivint una pèrdua gestacional i/o perinatal. Alhora, oferim informació i acompanyament a professionals que treballen en l’àmbit de l’obstetrícia i la neonatologia.

A la Casa Orlandai fem sessions mensuals, concertem cites amb famílies i fem reunions de treball internes.

Quan ens trobem?

Un dijous al mes

Dades de contacte

www.cupane.org

Facebook: Cupane Associació Catalana
Twiter: @cupane_org


Presentació

Diablesses i diables de Sarrià som un grup de diables i tabalers de diferents edats que promovem la tradició i cultura catalana del foc. La peculiaritat de la nostra colla és que tenim diverses diablesses, no només una com és normal en les entitats de foc. Les nostres festes principals son les Festes de Sant Vicenç, Festes del Roser, Carnestoltes i sobretot Sarrià en Flames. Fem espectacles de foc i, el més esperat al barri cada any per Festa Major, el sostre de Sant Vicenç.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

santiesma@gmail.com

649 272 642

Facebook: Diablesses i diables de Sarrià

Twitter: @diablessarria

Presentació

Crear vida i històries dalt de l'escenari. Convertir-te en aquella persona que potser no seràs mai. Ens ho volem passar molt bé fent teatre, fingint allò que No SOM. L’Elenc Teatral J.V. Foix és un grup de teatre amb més de deu anys d’història fent teatre a Sarrià i a Catalunya. És membre de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya i companyia activa de la Coordinadora de Barcelona. Ens agrada el teatre, de qualsevol gènere.

Al llarg d’aquests anys, ens han acompanyat moltes persones amb qui hem compartit bones estones i bons espectacles i encara seguim fent teatre per a tothom.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

gemma.cuni@gmail.com

666 148 470

Presentació

La Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts és una entitat no lucrativa que ajuda a les persones amb trastorn mental, desenvolupant tres eixos fonamentals: habitatge, feina i participació social.

Quan ens trobem?

Dilluns i dimecres a les 17.30 h

Dades de contacte

www.grupchmsm.com/fchmcorts

gemmaboix@chmcorts.com

934 454 451

Facebook: Grup CHM Salut Mental

Presentació

Ens reunim per compartir idees i coneixements relacionats amb el patchwork.

“Patchwork, literalment una labor de retalls, és una forma de costura que consisteix a cosir junts trossos de tela en un disseny més gran. El disseny, generalment, es basa en patrons de repetició construïts amb diferents formes de tela (que poden ser de colors diferents). Aquestes formes es mesuren i són acuradament tallades, en formes geomètriques bàsiques, que fan que siguin fàcils d'ajuntar i que el mosaic resultant quedi llis i sense arrugues.” (Font: Wikipedia)

Quan ens trobem?

Dilluns a les 17 h

Dades de contacte

isacarner@gmail.com

Presentació

Som una companyia de teatre que neix de la necessitat de donar continuïtat i uns reptes més ambiciosos al Grup de Teatre de la Casa Orlandai, que s’havia format a partir dels tallers formatius d’interpretació “Tècniques teatrals per a la nostra vida quotidiana”.

Oferim un banc de proves obert a totes aquelles persones que no hagin fet mai teatre amb l'objectiu d'expressar-se i comunicar-se millor. Ens coneixerem a través del joc del teatre! 

Quan ens trobem?

Dilluns a les 17.30 h

Dades de contacte

karlarikart@hotmail.com

630 847 776

Presentació

Som un grup de persones aficionades a la fotografia que ens reunim periòdicament per tal de comentar mútuament les nostres fotografies, visitar i comentar l'actualitat del món de la fotografia i participar de la vida de Sarrià mitjançant la imatge fotogràfica.

Quan ens trobem?

Dijous alterns a les 19 h

Dades de contacte

jjcompaire@gmail.com

637 742 163

Presentació

Al Grup d’enquadernació ens agrada estimar els llibres. Els cosim i els enganxem per donar-los vida. A més de llibres, fem capses i targeters amb diferents dissenys

Quan ens trobem?

Dimarts a les 10.30 h

Dades de contacte

Presentació

“La punta al coixí és un art tèxtil que consisteix en elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l’ús d’un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí. Sembla que té l'origen a Venècia al segle XVI. A Catalunya, la tècnica de la punta al coixí va derivar a partir del segle XVIII en una indústria que va sobreviure fins mitjan segle XX”. El grup de Puntes de coixí de la Casa Orlandai ens trobem cada setmana per compartir bones estones i donar vida i valor a aquest art tan antic. (Font: Wikipedia)

Quan ens trobem?

Divendres a les 10 h

Dades de contacte

Presentació

Som un grup de professors que compaginem la nostra vida professional als escenaris amb la docència. Ensenyar, escoltar i acompanyar alumnes de diversos àmbits professionals ens estimula i inspira. Creixem junts. Fem tallers de cant, de veu, de música (piano i guitarra), de moviment i de teatre per aficionats de totes les edats. L’objectiu d’aquestes classes lúdiqu

es és estimular la creativitat, l’expressió i el benestar personal. 

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

www.illadelaire.com

Facebook: Illa de l’aire
Instragram: #sócillenk

Presentació

The IWCB is an English-speaking association for dynamic international women who would like to make new friends and discover the vibrancy of life in Catalonia.

We have been providing a warm welcome and lots of interesting activities for over 60 years. So, whether you are just here for a while, or live here permanently, come and enjoy yourself in our company.

Each month, we organise a wide variety of events. In the daytime, these are exclusively for members, whilst in the evenings and at the weekends, partners, family and friends are welcome.

Quan ens trobem?

Dimecres a les 10 h

Dades de contacte

www.iwcbarcelona.com

info@iwcbarcelona.com

Presentació

Aquesta associació està dirigida a persones jubilades amb ideologia d’esquerres, amb la finalitat de situar en el debat polític un tema que afecta directament a 9 milions de persones.

Entre els nostres objectius, destaquem: reestablir la jubilació als 65 anys, assegurar el dret als subministres bàsics garantits, oposar-se a la privatització de tots els serveis públics i defensar i millorar el model actual de pensions públiques.

Quan ens trobem?

Dilluns alterns a les 12 h

Dades de contacte

www.sarriasantgervasio.com

Presentació 

Som un esplai de Sarrià fundat l’any 1963, que té com a objectiu educar els nens i nenes en el temps del lleure on ells/es siguin els protagonistes del seu procés de creixement. La nostra tasca com a monitors/es és acompanyar als infants com a amics i guies en aquest creixement. Pretenem educar en una sèrie de valors entre els infants i els joves: la participació activa en la societat, la solidaritat, el compromís i la responsabilitat, la cooperació amb les persones, la justícia social, la inclusió, la integració de persones amb necessitats educatives especials i el respecte cap a ells mateixos, la seva pròpia cultura i totes les altres així com el respecte per la natura i la sostenibilitat.

Quan ens trobem?

Dissabte a les 17 h

Dades de contacte

movidesarria.cat

movidesarria@gmail.com

655 511 308

Instagram: @movidesarria

Presentació

L’ASSOCIACIÓ NEPAL AKI PER L’AJUDA DELS NENS I NENES DE NEPAL és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2004 per pares i mares adoptants de nens i nenes de Nepal, amb la finalitat d’ajudar i oferir suport als nens i nenes de Nepal. El treball de Nepal Aki se centra en aquests nens orfes o amb famílies de pocs recursos que es troben en orfenats o centres d’acollida. Pretenem millorar les necessitats educatives, sanitàries i l’alimentació, facilitar el seu desenvolupament personal i oferir-los l’opció de disposar d’un present i un futur autònom en el seu entorn. Amb la creació de l'Escola de Cuina Mitho Chha  l'any 2012 vam ampliar aquesta ajuda a joves i dones amb risc d'exclusió social donant-los una formació en el món de l'hostaleria.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

nepal-aki.org

info@nepal-aki.org

658 477 540

Facebook: Nepal Aki

Presentació

Grup de psicoterapeutes de parla anglesa treballant a Barcelona. Actualització professional i treball de suport clínic entre cuidadores.

Des de l’any 2000, Nest Barcelona és una xarxa de psicòlegs i psicoterapeutes de parla anglesa avalats per col·legis professionals que viuen i treballen a Barcelona. L’entitat té la finalitat de donar suport professional als seus membres de manera col·laborativa i sense ànim de lucre.

Quan ens trobem?

Dimarts alterns a les 10 h

Dades de contacte

www.barcelonanest.com

verahilb@gmail.com

Presentació

L’ONGD Cat Sya realitza projectes educatius per a infants i joves, de suport als centres sanitaris i de promoció de la dona a l'Àfrica. Va iniciar la seva actuació l’any 2007 a  Burkina Faso i continua treballant en aquest país on hi ha moltes mancances.

Cat Sya també promociona la igualtat de gènere i realitza projectes integrals durables en el temps com són els apadrinaments d’infants orfes o en situació d’extrema pobresa.

Quan ens trobem?

Activitats puntuals

Dades de contacte

www.catsya.com

cat.sya.bcn@gmail.com

932 052 883

Presentació

Plataforma d'associacions representants del lobby Europeu a Catalunya (EWL),  lluitem pels drets de les dones i som transmissores de les discriminacions que pateixen les dones catalanes al lobby Europeu

Quan ens trobem?

Dimarts alterns a les 12 h

Dades de contacte

plataformalobbydones.com

rosamafers@gmail.com

629 360 515

Presentació

Rotary és una organització de servei, sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional, que compta amb més de 1,2 milions de membres distribuïts en més de 35.000 Clubs.

El Rotary Club de Barcelona Sarrià està integrat per veïns, amics i persones disposades a solucionar problemes. Ens reunim per intercanviar idees i prendre acció amb l'objectiu de portar al món un canvi durador, començant pel nostre entorn més proper.

Quan ens trobem?

Dilluns a les 19 h

Dades de contacte

www.rcbsarria.org

info@rcbsarria.org

Presentació

Projecte per fomentar l’enxarxament i el treball conjunt dels agents de l’Economia Social i Solidària del districte, amb l'objectiu de ser un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències per tal de:

  • Generar espais i projectes d'intercooperació entre agents i entitats.Formació específica per donar resposta a necessitats detectades.
  • Fer d'altaveu de l'ESS al districte i promoure bones pràctiques de les diferents entitats i col·lectius d’ESS.
  • Treballar mitjançant 4 eixos: educació, feminisme, cooperativisme i sociocomunitari, per enfortir tots els àmbits de l'ESS.

Quan ens trobem?

Oficina d’atenció al públic dimecres de 10 a 14 h

Dades de contacte

www.sarriasantgervasiess.com

ess@casaorlandai.cat
Twitter: @ssg_essPresentació

Som Natura ha nascut per impulsar iniciatives pràctiques per afavorir el contacte amb la natura vivint a la ciutat. Volem fomentar la comunitat entorn de la natura a la ciutat i, entre d’altres, impulsem el projecte “Camí escolar verd”, una iniciativa que vol enverdir el trajecte escolar entre la Casa Orlandai i l’Escola Orlandai.

Quan ens trobem?

Dijous 10.30 h

Dades de contacte

www.somnatura.cat

benvinguda@somnatura.cat

Twitter @SomNatura

Instagram: @som_natura i @enverdim_camiescolar

Presentació

Desde 2004, esta iniciativa surge de la experiencia de Pablo Castells tras haber colaborado activamente con la congregación de la Madre Teresa de Calcuta en la ciudad de Calcuta (India). De la mano de organizaciones locales, velamos por la gente necesitada de las calles de India, centrando nuestra atención en la infancia desfavorecida y sin recursos.

Nuestros objetivos : aconsejar a aquellos viajeros voluntarios que no dispongan de mucho tiempo y que carezcan de experiencia en el sector, para que viajen a la India con un objetivo altruista; y poner en contacto al voluntario con diferentes proyectos sociales que se llevan a cabo en India.

Quan ens trobem?

Dimecres a les 17 h

Dades de contacte

www.streetsofindia.org

Twitter: @StreetsofIndia

Presentació

Toastmasters International is a world leader in communication and leadership development. Members improve their speaking and leadership skills by attending one of the 16,400 clubs in 141 countries.

Leaders head families, coach teams, run businesses and mentor others. By regularly giving speeches, gaining feedback, leading teams and guiding others to achieve their goals in a supportive atmosphere, leaders emerge from the Toastmasters program. Every Toastmasters journey begins with a single speech. During their journey, they learn to tell their stories. They listen and answer. Through our community of learners, they find their path to leadership.

Quan ens trobem?

Dimarts alterns a les 19 h

Dades de contacte

www.toastmasters.org

president@prestigiousspeakers.com

Presentació

La Unió de Radioaficionats de Barcelona és una entitat cultural sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar la radioafició com a element cultural, la intercomunicació entre persones i estudis tècnics, assessorar i ajudar als seus associats a conèixer i complir la normativa vigent i representar els seus socis davant de l’Administració. Entre d’altres, la URB manté una estació de radioaficionat amb el distintiu EA3MM dotada d’equips per HF, VHF i UHF, així com instal·lacions de repetidors de senyal i bústia electrònica pública. Des d’aquesta instal·lació els socis poden dur a terme les necessàries pràctiques operatives complementàries per assolir la llicència de radioaficionat. 

Quan ens trobem?

Dimarts a les 18 h

Dades de contacte

www.ea3mm.org

619 793 272

Presentació

Som una associació nascuda el 2017 per facilitar la gestió de permisos de cara a l’administració i obrir portes a noves oportunitats i activitats.

Organitzem trobades de dibuix de forma regular, com per exemple la quedada del tercer dissabte de cada mes, l’Sketchcrawl que es fa cada tres mesos en col·laboració amb altres grups, o els sketchakucha en què diferents sketchers ens presenten el seu treball en sis minuts i acompanyant l’explicació amb 20 imatges. També organitzem altres activitats puntuals o especials amb associacions, entitats públiques o privades. De tant en tant fem exposicions o tallers. I coordinem propostes rebudes tant per entitats com pels socis o altres dibuixants.

Quan ens trobem?

El tercer dissabte de cada mes

Dades de contacte

http://urbansketchersbarcelona.blogspot.com/

uskbcn2013@gmail.com

Instagram: @urbansketchersbarcelona