C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Fes voluntariat a la Casa Orlandai

Participar-hi és una manera de fer barri, conèixer gent, construir conjuntament un projecte de transformació social… Fent voluntariat a la Casa Orlandai també participes en aquest projecte comunitari.

Des de l’inici de l’activitat de la Casa, l’abril de 2007, han estat moltes les persones que s’han ofert per donar suport al dia a dia de la Casa. Hi ha moltes formes de voluntariat!

La majoria de tasques de voluntariat giren entorn d’un cicle d’activitats concret, tot i que també n’hi ha d’altres de transversals. Vols descobrir quines són aquestes propostes? Si estàs interessat/da en alguna, no dubtis en contactar amb nosaltres a info@casaorlandai.cat o al 93 252 42 62.

Atenció al públic

 • Descripció: busquem veïns i veïnes del barri o districte que puguin oferir un servei d’atenció a les persones usuàries de la Casa Orlandai.
 • Requeriments: bon nivell de català i castellà, domini bàsic d’ofimàtica, capacitat per aprendre a derivar trucades.
 • Disponibilitat: 3 hores a la setmana

 

Cafès literaris

Els Cafès Literaris són unes xerrades sobre literatura i escriptura plantejades al voltant d’un llibre o un autor/a. Són sessions mensuals d’una hora i mitja on hi ha un/a dinamitzador/a i un ponent expert en el llibre, autor/a o estil que aporta una visió professional i propera a la xerrada.

 • Descripció: busquem gent a qui li agradi llegir i tingui un especial interès en saber una mica més enllà dels llibres, descobrir els autors i les autores i, alhora, participar en una activitat cultural.
 • Requeriments:  Ajudar en el muntatge i organització  de l’activitat.
 • Disponibilitat: Un dimecres al mes, de 18.30 a 21 h

 

Cafès científics

Els Cafès Científics són xerrades que ens ajuden a veure que la ciència és present en el nostre dia a dia en coses tant insignificants com transcendentals. Durant una hora i mitja, una dinamitzadora i un ponent exposen idees sobre un tema relacionat amb la ciència i animen als assistents a participar-hi.

 • Descripció: busquem gent interessada en la ciència i en el pensament científic, gent curiosa i que vulgui participar en una activitat cultural.
 • Requeriments: Ajudar en el muntatge i organització  de l’activitat.
 • Disponibilitat: Un dimecres al mes, de 18.30 a 21 h

 

L’Òpera entre bambolines

L’Òpera entre bambolines és un cicle de xerrades que ens ajuda a descobrir alguns secrets d’òperes que es troben a la cartellera de teatres com, per exemple, El Gran Teatre del Liceu. En aquestes xerrades, dinamitzades pel tenor Marc Sala, sovint acostuma a participar-hi també un/a artista de l’obra.

 • Descripció: busquem gent interessada en el món de la música i/o de l’òpera
 • Requeriments:  Ajudar en el muntatge i organització  de l’activitat.
 • Disponibilitat: Un dilluns al mes, de 19.30 a 21.30

 

 

Comentaris

comments