C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 28/03/2022
Horari: 19:00 - 20:30
Categoria: Cicle: Les Veus de la República, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Les Veus de la República: L’Agenda 2030 i el seu aterratge a Sarrià

Activitat presencial (INSCRIU-T'HI AQUÍ per venir!).

August Corrons, professor dels Estudis d'Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya i Doctor en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional per la Universitat Jaume I. Els seus àmbits de docència són la responsabilitat social, la sostenibilitat i les alternatives econòmiques. Fa recerca en àmbits com el desenvolupament local i sostenible, les monedes complementàries i l’economia social i solidària. És coordinador del grup de treball d’ODS i principis PRME dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC.

Eva Ceano, presidenta de l’Associació de Veïns de Sarrià i vicepresidenta del Consell de Barri de Sarrià. Ha participat de l’elaboració del mapa verd i forma part del grup de treball de l’Agenda 2030 de Sarrià.

Presentació i lectura dels haikus de Dani Espresate fets per l'ocasió.

 

LES VEUS DE LA REPÚBLICA

Dimecres, a les 19 h
Entrada gratuïta (cal inscripció prèvia)

Les Veus de la República és un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res publica). Ponents i ciutadania parlarem de política, sociologia, comunicació, història, economia... des d’una perspectiva teòrica però també pràctica i vivencial.

Aquesta tardor ens ocuparem de tres grans temes globals i de quina és la seva repercussió a nivell de barri i de ciutat.

Organitza: Elsa Corominas i Marta Masats