C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 20/06/2018
Horari: 18:30 - 20:30
Categoria: Destacats, Xerrades -col·loquis
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

DIA INTERNACIONAL DEL REFUGIAT: COLIS SUSPECT

El documental Colis suspect (paquet sospitós) vol respondre a la pregunta ‘Què hi ha darrere de l’Europa Fortalesa?’ El plantejament posa el focus en les fronteres de la Unió Europea, on convergeixen les polítiques d’immigració i seguretat. Entrevistes a experts en dret, migracions, seguretat, indústria armamentista i relacions internacionals. Les seves anàlisis s’articulen amb la història del Mohammed, poeta i activista pels drets de les persones sense papers.

Després del passi del documental, farem una taula rodona amb Arcadi Oliveres, Jordi i Calvo i Mohamad Abdulmajid) i presentarem el vídeo de la xarxa educativa educativa de Sarrià-Sant Gervasi.

A càrrec de Arsomnia Produccions

 

DIA INTERNACIONAL DEL REFUGIAT

El col·lectiu Sarrià Sant Gervasi Refugi, juntament amb la Casa Orlandai, presenta un seguit d’activitats per tal de reflexionar sobre el dia 20 de juny, Dia Internacional del Refugiat

Dimecres 20 de juny: Colis suspect

Dijous 21 de juny: Matinal familiar: A Babel en patinet

De l'11 al 22 de juny: Exposició. Les obres són pintures fetes amb nens refugiats del camp de Ritsona, a Grècia. Es tracta de pintures de caire abstracte, fetes amb témpera sobre paper. Són el resultat d’aplicar tècniques senzilles, àgils i divertides obtenint obres molt vistoses i acolorides.
A càrrec de l’Associació Arts i infants refugiats del camp de Ritsona a Grècia

Comentaris

comments