C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Aquest juliol, no et quedis a casa!

INSCRIPCIONS JULIOL 2017

Arriba el juliol, però la Casa Orlandai segueix el seu ritme habitual! Des de dilluns 12, ja et pots inscriure als tallers de juliol, uns tallers que t’ajudaran a passar millor la calor i a gaudir de l’estiu d’una altra manera.
A banda dels ja tradicionals tallers de continuïtat (oberts a tothom) com anglès, francès, italià, hipopressius, ioga i meditació, aquest juliol tenim algunes novetats:
Fes la teva bossa per a l’estiu: amb aquest taller de costura podràs fer la teva pròpia bossa per anar a la platja aquest estiu. Porta un retall de roba de cotó, o una peça vella de cotó, i fes la teva creació única!
- Ioga per a mares i nadons: comparteix una estona diferent amb el teu nadó a través de carícies, massatges i respiració. Ideal per a nadons no caminadors
Running d’estiu: fer una mica d’exercici al vespre, al sortir de la feina, és una bona manera de relaxar la ment i preparar-se per a un nou dia. Farem una ruta de running, sèries i estiraments per carrers del barri

Inscripcions
Per inscriure’t a un dels nostres tallers ho pots fer de forma presencial al taulell de la Casa Orlandai o per internet (pagament amb targeta).

Comentaris

comments