C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Anul·lats – Viu l’estiu creatiu! Casalet d’estiu a la Casa Orlandai

Dates

Del 26 de juny al 7 de juliol

Preu: 103,88 € (37,5 hores) per setmana
Suplement de material: 4 €
Dinar de carmanyola

 • 1r torn: del 26 al 30 de juny
 • 2n torn: del 3 al 7 de juliol

 

Places

El casalet obre amb quatre grups per a infants que hagin acabat de 1r a 6è de primària, dos de l’itinerari de danses urbanes i els altres dos per l’itinerari d’expressió creativa:

 • 1r grup: Danses urbanes de 1r a 3r de primària (12 infants)
 • 2n grup: Danses urbanes de 4t a 6è de primària (12 infants)
 • 3r grup: Expressió creativa de 1r a 3r de primària (12 infants)
 • 4t grup: Expressió creativa de 4t a 6è de primària (12 infants)

 

Inscripcions

Les inscripcions s’han de fer de manera presencial a la Casa Orlandai del dimarts 11 d’abril fins al dimarts 25 d’abril. L’import del casal i el suplement s’abonaran en el moment de la inscripció amb targeta o transferència bancària, no s’admet pagament en metàl·lic). Els grups s’ompliran per ordre d’inscripció.

El divendres 28 d’abril rebreu un correu confirmant si el grup al qual us heu inscrit queda obert o no en funció de les persones que hi hagi inscrites. A partir d’aquest moment ja no s’acceptaran devolucions. En cas que el grup no tiri endavant es retornarà l’import íntegre.

Documentació de cara a la inscripció (disponible a partir de l’11 d’abril):

 • Fitxa d’inscripció omplerta i signada 
 • Fotocòpia o imatge del DNI del tutor/a legal
 • Fotocòpia de la targeta sanitària per davant i darrere
 • Autorització de protecció de dades
 • Autorització de cessió de drets d’imatge

 

Horari (graella)

 

Itinerari danses urbanes Itinerari expressió creativa
9 a 9.30 h

benvinguda tranquil·la

9.30 a 11 h

danses urbanes

arts plàstiques

11 a 11.30 h

descanset

11.30 a 13 h

danses urbanes

arts plàstiques

13 a 14.30 h

dinar de carmanyola

14.30 a 16.30 h

tarda de jocs amb l’esplai Movi

 

Proposta educativa

La Casa Orlandai és un centre cívic de gestió comunitària. L’Associació Cultural Casa Orlandai és una entitat sense ànim de lucre, formada pel veïnat i col·lectius vinculats a Sarrià, constituïda per donar vida a l’equipament municipal Casa Orlandai.

L’associació promou l’art i la transformació social des de la convivència, el respecte i la llibertat; així com un desenvolupament públic i social més proper i participatiu, donant resposta als anhels de construir una societat més justa.

És per això que aquest any recuperem el casalet d’estiu de la Casa Orlandai: “Viu l’estiu creatiu!”. Un casal on les criatures exploraran la seva creativitat a través de l’art i aprendran a conviure amb altres infants del barri tot jugant amb objectius enfocats al pensament crític i a la transformació social, de la mà de l’esplai Movi.

Així doncs, els infants que s’inscriguin al casal hauran de triar l’itinerari que seguiran durant tota la setmana i, a partir de l’hora de dinar monitores de l’esplai Movi els acompanyaran a l’hora de dinar i fins a la tarda.

Itinerari de danses urbanes:
La Marina Molina i el Biel Planella són dos ballarins i professors de dansa que han estat tot l’any a la Casa Orlandai guiant els tallers de danses urbanes. Els matins d’aquest itinerari permetran conèixer la cultura i les danses urbanes tot experimentant amb el cos i el moviment! Ens centrarem en el coneixement corporal perquè, per ballar, el més important és conèixer el nostre cos i les seves possibilitats. A través del joc, el ritme i la creació descobrirem què pot fer el nostre cos i practicarem el moviment i la memòria. Tot, en un espai dinàmic, lúdic i social!

Itinerari d’expressió creativa:
La María Mendoza és artista i educadora del barri. Cada divendres organitza un contacontes amb un taller creatiu per als més petits. Enguany s’encarregarà de l’itinerari d’expressió creativa, on cada infant podrà explotar la seva creativitat a través dels treballs manuals i les arts plàstiques. Coneix el que ets capaç de crear quan et deixes anar! Collage, pintures, ceràmica, dibuix… experimentareu amb totes les tècniques possibles!  

Dinar de carmanyola:
La Casa Orlandai disposem de neveres per conservar els aliments que les famílies portareu fets de casa. Serà imprescindible que les carmanyoles dels infants duguin el seu nom per tal que no hi hagi equivocacions. A l’hora de dinar, les monitores i monitors pararan taula i els portaran les seves carmanyoles, així com les acompanyaran el seu procés del seu àpat. 

Tardes de jocs:
El joc és una de les principals eines de l’educació en el lleure, des d’on es poden aprendre valors com l’amistat, la competitivitat, l’equip o la justícia. L’esplai Movi, com a agent d’educació en el lleure transformador de la Casa Orlandai, tindran cura dels infants durant les tardes i s’adaptaran als seus ritmes. Jocs col·lectius, gimcanes o jocs d’aigua en cas de tenir molta energia o bé racons amb petits tallers, tarda de descans, de xerrera o de jocs de taula en cas de voler baixar el ritme.