C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Vine a l’octubre de les comissions!

Octubre és mes de tardor i d’una nova setmana de les comissions, l’espai on proposem solucions a alguns dels reptes de la Casa i on dissenyem el camí a seguir a partir del proper trimestre.

L’octubre de les comissions tindrà lloc entre el 18 i el 29 d’octubre.

  • A la comissió de Programació es proposen espectacles que ens agradaria veure a la Casa, ja sigui per al públic general, com per als joves (Imperdibles) i per al públic infantil (Matinals).
  • La comissió de Formació dissenya els tallers que s’oferiran a la tardor i en quin format, ara que el món digital ha entrat a les nostres vides, sembla, per quedar-s’hi.
  • L’ECOCO treballa per donar resposta a les inquietuds mediambientals que ens afecten com a individus i com a comunitat.
  • La comissió de Comunicació treballa per connectar-nos amb vosaltres, amb el veïnat i amb la ciutat, de manera bidireccional.
  • La ComiFem vetlla per donar un impuls a la perspectiva de gènere a la Casa i al barri.
  • La comissió de Finançament s’ocupa de les finances de l’associació i, entre altres coses, defineix els recursos que es destinen a cada àmbit d’acció.
De ben segur que tens propostes i bones idees per afrontar els reptes que la Casa encara dia a dia. Vine i participa a la setmana de les comissions!

Vols venir a alguna d’elles? Escriu un correu a associacio@casaorlandai.cat i fes-nos-ho saber!

T’agradaria participar-hi però no podràs venir el dia i hora proposats? També pots participar-hi virtualment! Recollirem les teves propostes i les debatrem a cada comissió.

Comentaris

comments