C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Una petita aportació teva, una gran il·lusió per a un infant!

Com cada any, per aquestes dates iniciem la  campanya de joguines, una proposta que desenvolupem de la mà de Serveis Socials i d’altres entitats del barri, com l’Esplai Movi i el Grup La Finestra, i que té per objectiu aconseguir que cap infant es quedi sense la seva joguina.

Com hi pots col·laborar?

Des de ja fa uns dies, pots trobar, tant al Cafè Orlandai com a la recepció de la Casa, unes guardioles perquè hi facis una aportació. Amb tots els diners que recollim comprarem joguines a Didacmanía, per fer que nens i nenes del barri i Districte de Sarrià Sant Gervasi puguin gaudir de l’emoció de tenir una joguina nova per Reis.

Com funciona la campanya?

Diverses persones voluntàries dinamitzen la campanya des de principis de desembre i, a finals de mes, compren les joguines, les emboliquen i les distribueixen a les famílies beneficiàries. Si et ve de gust participar-hi de forma activa, pots enviar un mail a espais@casaorlandai.cat)

 

Una petita aportació teva es pot transformar en una gran il·lusió per a un infant.

Comptem amb tu! Gràcies per col·laborar amb la il·lusió dels més petits de casa!

Col·labora: Casa Orlandai, Cafè Orlandai coop., Esplai Movi de Sarrià, Grup la Finestra, Didacmanía i voluntariat del barri.

Comentaris

comments