C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Un novembre familiar

Al novembre, els més petits de la casa tenen un munt d’activitats ben diferents pensades per a ells, perquè puguin gaudir del seu temps lliure mentre gaudeixen de la cultura els caps de setmana.

Cada divendres, a les 17.15 h, es poden deixar endur per la màgia dels contes, explicats per la Maria Mendoza amb molta delicadesa i tendresa sota l’escala de caragol de la Casa Orlandai. A més a més, després d’explicar un parell de contes, els menuts faran una petita manualitat.

Dissabte 4 de novembre, a les 11 del matí, els nadons de 0 a 18 mesos podran gaudir de la seva primera experiència musical, un concert a la seva mida. Inscripcions a info@casaorlandai.cat. Per als nens i nenes una mica més grans, de 6 a 12 anys, farem un taller de robòtica, on crearan un robot pintor amb material reciclat. Inscripció gratuïta aquí.

Dissabte 11 de novembre, a les 12, gaudirem d’un espectacle de titelles per a nens i nenes a partir de 3 anys on un esser petit i poruc troba una planta desconeguda.

Dissabte 18 arriba el torn dels més ballarins amb una nova sessió de dansa en família, un espai on tothom pot ballar i passar-ho bé! Inscripcions a dansaenfamilia.matinals@gmail.com

I dissabte 25 de novembre, proposem una activitat per ajudar els més petits i petites a reflexionar sobre la violència i el comportament dels dibuixos animats amb aquest taller a les 17 h.

Comentaris

comments