C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Tallers infantils d’estiu a la Casa Orlandai

Aquest estiu, a la Casa Orlandai tenim la millor combinació per fer passar la calor d’un manera més divertida, lúdica i creativa. Hem preparat setmanes temàtiques, perquè els més petits de la casa puguin fer allò que més els agrada o descobrir noves coses.

Aquestes propostes de tallers d’estiu estan pensades i ideades expressament per a infants: a cada proposta podràs trobar l’edat recomanada. En tots els casos, els infants poden desenvolupar l’activitat sense els familiars.

Cada setmana és temàtica!

Hem preparat 4 setmanes temàtiques, amb vàries propostes dins de cada setmana: els tallers són de 4 sessions (de dilluns a dijous), i són ideal per fr de complement a altres activitats d’estiu! Troba la setmana que més t’agrada!

  • Del 25 al 27 de juny: farem dos tallers científics, per despertar la curiositat científica entre els més menuts
  • De l’1 al 4 de juliol: la segona setmana serà l’artística, on donarem vida a la creativitat i expressió artística de nens i nenes
  • Del 8 a l’11 de juliol: explorarem el moviment des de diversos punts de vista. Aprendrem a fer un robot i controlar-lo des del mòbil, aprendrem a ballar els videoclips del moment i farem ioga per relaxar-nos abans d’anar a sopar
  • La darrera setmana, del 15 al 18 de juliol, ens convertirem en cuiners i cuineres experts: a la tarda prepararem el sopar per a tota la família!

No et quedis sense plaça

Fes clic aquí per consultar el preu i les edats recomanades de cada taller i fer la inscripció. Les inscripcions han d’anar a nom del pare o mare.

Comentaris

comments