C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades del taller

Horari: dimarts (8h) de 19 a 21 h
Tallerista: Àlex Todó Plasencia
Preu: 35.13€
Inici taller: Dimarts 3 de novembre
Comparteixo...

Taller avançat de fermentació d’aliments (online)

Dimarts de 19 a 21 h. Del 3 al 24 de novembre
Preu: 35,13 € (8 hores)

Has tingut ja algun contacte amb la fermentació d'aliments i begudes? Has fet Iniciació a la fermentació d'aliments i vols aprofundir en la història, els usos i les pràctiques fermentatives de diferents parts del món? Elabora receptes més complexes i sorprèn els teus comensals! És necessari disposar d’aliments concrets, que seran indicats abans de començar el curs.
Amb Àlex Todó Plasencia, fermentista

Comentaris

comments