Dades del taller

INTRODUCCIÓ AL MÓN VITIVINÍCOLA
Dijous de 18 a 20 h. El 19 d’octubre, 16 de novembre i 14 de desembre
Preu: 31,95 € (6 hores)
Suplement de material: 30€
1a Sessió Context vitivinícola actual. Passat, present i futur. Evolució productiva i econòmica. Denominacions d’Origen de Catalunya. Principals característiques i varietats de raïm. Experiències vitivinícoles al Vallès Occidental i la Serra de Collserola. Tast de vins de proximitat. 3-4 vins per determinar. 2a Sessió Transformació de la matèria primera. Tipus de productes i les diferents elaboracions. Vins escumosos i altres elaboracions. Tast de 3-4 vins, per determinar. 3a Sessió Introducció al tast i descriptors del vi. Fes el teu propi cupatge. Enòleg per un dia. Tast de 3-4 vins, per determinar.
Amb Íñigo Haughey, enòleg de la Cooperativa l’Olivera a Can Calopa