C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades del taller

Horari: dimarts (8h) De 19 a 21 h
Tallerista: Àlex Todó Plasencia
Preu: 41.33€
Inici taller: 10 de març del 2020
Comparteixo...

Iniciació a la fermentació

Dimarts de 19 a 21 h. Del 10 al 31 de març
Preu: 41,33 € (8 hores).

Aprèn els fonaments teòrics i pràctics de la fermentació d’aliments i begudes: xucruts, pickles, kimchis, kombutxa, quefirs... Receptes fàcils i senzilles d’encurtits per fer a casa! És necessari portar aliments, que seran indicats abans de començar el curs. Amb el suport de Ferment 9
Amb Àlex Todó Plasencia, de Ferment 9 

Comentaris

comments