C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades del taller

Horari: dimarts (1.5h) de 19 a 20.30 h
Tallerista: Àlex Todó Plasencia
Preu: 6.59€
Inici taller: Dimarts 8 de juny
Comparteixo...

Fermentació d’aliments vegetals II: kimchi (dimarts, 19 h) – virtual

Dimarts de 19 a 20.30 h. 8 de juny

Preu: 6,59 € (1,5 hores)

El rei de la gastronomia coreana, el kimchi! Si l'heu tastat, de ben segur que ja en sou addictes i voleu aprendre a fer-ne a casa. Si no, aquest taller us servirà per aprendre i entendre una tècnica bàsica de fermentació vegetal i us descobrirà sabors que no us abandonaran. Atenció: pica!

Amb Àlex Todó Plasencia, fermentista

 

Tallers relacionats:

Fermentació d'aliments: pa de massa mare
(dimarts 18 de maig, 19 h)

Fermentació d'aliments: tempeh
(dimarts 25 de maig, 19 h)

Fermentació d'aliments vegetals I: xucrut i pickles
(dimarts 1 de juny, 19 h)

Comentaris

comments