C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades del taller

Horari: dimarts (6h) de 19 a 20.30 h
Tallerista: Àlex Todó Plasencia
Preu: 26.35€
Inici taller: Dimarts 23 de febrer
Comparteixo...

Fermentació d’aliments II (dimarts, 19 h) – online

Dimarts de 19 a 20.30 h. Del 23 de febrer al 16 de març

Preu: 26,35 € (6 hores)

Has tingut ja algun contacte amb la fermentació d'aliments i begudes? Has fet Iniciació a la fermentació d'aliments i vols aprofundir en la història, els usos i les pràctiques fermentatives de diferents parts del món? Elabora receptes més complexes i sorprèn els teus comensals! Cal disposar d’aliments concrets, que seran indicats abans de començar el curs.

Amb Àlex Todó Plasencia, fermentista

Taller relacionat: Fermentació d'aliments I (nivell inicial)

Comentaris

comments