C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades del taller

Horari: (15h) 20 a 21.30 h
Tallerista: Raquel Jaroslavsky
Preu: 81.86€
Inici taller: Dimarts 16 de gener
Comparteixo...

DANSA I ACTIVACIÓ PELVIANA

Dimarts de 20 a 21.30 h. Del 16 de gener al 19 de març

Preu: 81,86 € (15 hores)

La connexió i la consciència corporal, l’exploració del moviment propi i la respiració conscient entre moltes d’altres porten el despertar de la pelvis a partir d’aquests exercicis de desbloqueig. Vine a ballar i a connectar amb el cos a través del moviment!

Amb Raquel Jaroslavsky, ballarina

 

Què?
Classes de dansa enfocades a connectar amb el cos a través del moviment. Obrirem pas a l’exploració de
la pelvis i al treball de musculatures del sòl pelvià per millorar la salut sexual. Ballar amb la pelvis ajuda a
desbloquejar, sanar i activar l’energia de la dona. Ballarem en un espai sense miralls per aconseguir una
atmosfera còmoda, sense comparativa ni judici.

Per a qui?
Dirigit a dones de totes les edats.
Sense necessitat d’experència prèvia.

Qui sóc?
Raquel Jaroslavsky, 1991, Barcelona.
Els meus primers anys de formació amb la dansa van ser a l’escola de ballet Eulàlia Blasi, on vaig iniciar la formació de clàssic, contemporani i jazz. En finalitzar vaig continuar la formació a l’escola El Magatzem on em vaig seguir formant-me en contemporani i clàssic i on vaig iniciar la meva formació en flamenco. Paral·lelament, he tingut la curiositat d’anar provant altres estils per enriquir els meus registres, com dansa del ventre, hiphop, twerk, afrodance… Actualment estic acabant la formació professional “Periné, integració i moviment” amb la ballarina i pedagoga Núria Vives. Al llarg de la meva vida he pogut estudiar molts estils diferents de dansa. És a partir de tot aquest coneixement i experiència adquirida durant els anys que he volgut crear
la meva pròpia metodologia, vinculada al cos i al moviment propi.

Proposta
Crec amb la importància d’explorar el cos amb llibertat i plaer. Per aquest motiu proposo classes on ballar sense un estil de dansa concret ni una tècnica definida. Amb la finalitat de connectar amb la sensorialitat a través del cos, les classes parteixen d’una sèrie de seqüències de moviments no coreografiats. Suggereixo diferents exercicis que ténen, com a finalitat, ajudar a connectar amb el plaer de ballar i, per tant, la pròpia manera de moure’s.
Els elements que estructuren totes les sessions són: la connexió i la consciència corporal, l’exploració del moviment propi, la respiració conscient, la relaxació com a motor d’activació i enfortiment, la flexibilitat i el despertar de la pelvis a partir d’exercicis de desbloqueig. La pelvis, gran protagonista de les classes, la treballarem a través de la seva exploració. Per a prendre’n consciència, conèixer-la, mobilitzar-la, enfortir-la i flexibilitzar-la. Quin espai ocupa en el nostre cos? Com es relaciona amb la columna vertebral? Com podem
impulsar moviments a partir de la seva forma, volum i pes? L’activarem mitjançant diferents moviments i també farem exercicis del sòl pelvià per a relaxar i enfortir les musculatures internes.
Mobilitzarem la columna vertebral amb exercicis que ens ajudaran a relaxar la tensió acumulada i els dolors físics per a flexibilitzar-la i poder ballar amb més fluïdesa. La respiració, element importantíssim, estarà present en tots els exercicis que proposo, ja que és el que més ajuda a poder ballar sense tensió i també el que permet experimentar lleugeresa corporal.

La música amb la qual treballo és una barreja de tota mena de gèneres i estils que fan la classe més dinàmica i heterogènia. Els diferents ritmes ens ajudaran a transportar-nos i fluir amb la música.
Soc conscient de la dificultat que moltes persones poden tenir en processos on es requereix obertura i disponibilitat. És per aquest motiu que reivindico la creació d’un espai on les dones se sentin còmodes per moure el cos sense judici, generant un espai de seguretat a través del qual poder arribar a un estat
de consciència i relaxació.
La finalitat d’aquestes classes és que les alumnes marxin havent alliberat tensions acumulades, sentint més energia, notant la pelvis més desperta i entenent com la podem activar i relaxar. Volem aconseguir desconnectar del soroll extern per connectar amb l’intern.

 

Informació en pdf