C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Taller obert de cuina amb el Cafè Orlandai

Dilluns 28 de desembre, a les 18 h, el Víctor Galceran, cuiner del Cafè Orlandai Cooperativa, ens oferirà un taller de cuina en obert al canal de Youtube de la Casa Orlandai!

Farem 2 receptes en un hora! Aconsegueix els ingredients que et facilitem a continuació i… a arremangar-se!

Crema de carbassa, taronja i gingebre:
400 g de carbassa
400 g de pastanaga
1 tros de gingebre fresc
1 porro – 1 taronja
1 grapat de pipes de carbassa
1 grapat d’anacards

Amanida tèbia de salmó:
2 Lloms de salmó (120 g cada un amb pell i sense escames ni espines)
30 g de mongeta verda
2 ous grans
8 olives negres
2 cullerades grans de iogurt grec

Comentaris

comments