C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Taller de cuina per l’aniversari de la Casa!

Què millor per celebrar un aniversari que amb un bon àpat? Una vegada més, el Víctor Galceran del Cafè Orlandai ens delectarà amb no dues, no, sinó tres receptes en una hora! I en directe al nostre canal de Youtube!

 

Reserveu-vos la data: dissabte 17 d’abril, a les 12 h!

A més, per celebrar l’aniversari de la Casa, el Mercat de Sarrià col·labora amb el taller i oferirà 5 vals de 20 € per comprar al Mercat! Voleu aconseguir el vostre? Seguiu el taller de cuina i… que la sort us acompanyi!

Cebiche d’escopinyes
1 ceba vermella
2 llimes
1 alvocat
1 llauna d’escopinyes
Salsa Sriracha o tabasc, o bé el picant que t’agradi (o sense picant!)
1 grapat de coriandre fresc
1 grapat de tramussos

 

Carbonara amb mandonguilles
2 ous
1 grapat de julivert fresc
1 tassa de formatge parmesà
1/2 botifarra
1 c. petita de pebre blanc
1 c. petita de pebre negre
400 g de pasta seca (la que prefereixis, però et recomano fusilli).
Oli, sal i pebre

 

Textures de maduixes
1 iogurt tipus grec
1 kg de maduixes
1 paquet de galetes (maria o les que vulguis)
200 g de mantega
2 fulles de gelatina
300 g de sucre morè
Vinagre
1 grapat de menta fresca