C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Taller de cuina del Cafè Orlandai: noves receptes!

Dissabte 20 de febrer, a les 12 h, el Víctor Galceran del Cafè Orlandai ens porta noves receptes al taller de cuina!

Connecteu-vos al al canal de Youtube de la Casa i seguiu-lo en directe, us en llepareu els dits! De moment, preneu nota dels ingredients!

 

Pollastre al curri verd

Per fer el curri verd
1 llauna de llet de coco
6 grans d’all pelats
2 bitxos verds, xili de Jalapa (jalapeños) o guidillas
2 cm de gingebre fresc pelat
1 manat de coriandre fresc
1 manat d’alfàbrega fresca
1 culleradeta de pasta de gamba
3 cullerades de salsa de peix
1 culleradeta de comí
1,5 cullerades de sucre
2 fulles de quifir
1 llima
1 ceba tendra

O pasta de curri verd, vermell o groc (en funció del grau de picant que ens agradi)
1 pit de pollastre, gambes o calamars
1 carbassó
2 pastanagues
1 ceba tendra
Oli de gira-sol o de coco

Arròs aromàtic
400 g d’arròs basmati, pilaf o thai
500 ml d’aigua
1 llima
1/2 cullerada de coriandre
1/2 cullerada de comí
1/2 cullerada de llavors de fonoll
(si no en tenim d’aquestes, les que en tinguem)

 

Pastís de maduixes exprés

1 massa brisa
20 cl de nata mooolt freda
2 cullerades de mascarpone o de formatge cremós
40 g de sucre
250 g de maduixes
Ratlladura de 1/2 llimona

Comentaris

comments