C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

S’obren les inscripcions als tallers de primavera

S’han obert les inscripcions als tallers de primavera!

Enguany fem una proposta de tallers més reduïda i una mica especial, ja que els haurem de començar des de casa… Per això tots els tallers que proposem s’iniciaran online! A continuació t’expliquem què fer per inscriure-t’hi:

Quins tallers puc fer?
Consulta aquí la proposta de tallers de primavera

Com m’hi puc inscriure?
Un cop hagis escollit el teu taller, fes clic a “inscriu-t’hi“.

– T’has inscrit alguna vegada a algun taller de la Casa Orlandai? Ves a Login i escriu el teu correu electrònic i la teva contrasenya de l’aplicatiu d’inscripcions (per defecte és el teu DNI).

 

– És la primera veegada que fas un taller amb nosaltres? No et preocupis, sempre hi ha una primera vegada, ja veuràs que el gaudiràs! En aquest cas ves a Registre i omple les teves dades.

Quan comencen els tallers?
La setmana del 14 d’abril! A la informació de cada taller tens les dates i els horaris exactes.

Què necessito per fer un taller online?
Necessites un ordinador, preferiblement amb càmera i micròfon. El micròfon és més necessari que la càmera, però si disposes de tots dos recursos, gaudiràs molt més del taller!

Com es fa, un taller online?
La persona que imparteix el taller t’enviarà un correu electrònic amb un enllaç per accedir a la classe virtual. Un cop allà, si tens càmera i micròfon, veuràs i sentiràs la resta de persones que hi participen i elles et veuran i et sentiran a tu. I també als talleristes, és clar!
Mira aquest petit tutorial.

I quan puguem tornar a trepitjar la Casa, què?
En teniu ganes, eh? Nosaltres també. Quan puguem reprendre l’activitat us ho farem saber i, llavors, podreu continuar els tallers presencialment!

Tota aquesta informació està molt bé però, i si tinc algun dubte?
Si tens qualsevol dubte, pots trucar al 93 252 42 62 (d’11 a 14 h) o escriure a formacio@casaorlandai.cat. Et respondrem al més aviat possible i t’ajudarem en tot allò que necessitis!

Comentaris

comments