C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Setmana de la Mobilitat a la Casa Orlandai

Amb motiu Setmana Europea de la Mobilitat, us convidem a participar de les activitats amb què volem fer de Sarrià un barri més sostenible.

Parking day Barcelona 2019
Divendres 20 de setembre, tot el dia, davant la Casa Orlandai

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món. És una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient.

La Casa surt al carrer ocupant una plaça de pàrquing tot el dia: activitats d’entitats, el contacontes de cada divendres, etc.. Vine a descobrir-ho!!

 

Segona Volta Ciclista a Sarrià
Dissabte 21 de setembre, 10 h, Porta de Sarrià (Av/Via Augusta per sobre el Passeig de la Bonanova)

No et perdis la convocatòria, agafa la bici i vine a compartir el gust de pedalar per la ciutat sense perills.

Durant el pas del seguici ciclista (4 Km) s’explicaran els traçats dels camins escolars, les reivindicacions de mobilitat del veïnatge de diferents carrers i les reivindicacions de la Plataforma Sarrià Respira.

Dificultat baixa, apte per a petits i grans. L’ús de casc és obligatori per a menors de 16 anys (recomanable per a tothom).

Inscriut’hi aquí o bé el mateix dia de 10 a 10:45 h. Més informació a avsarria.cat@gmail.com

Comentaris

comments