C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Relat col·laboratiu de ciència-ficció de la Setmana de la Ciència

Ja tenim aquí el relat col·laboratiu de ciència-ficció que es va elaborar en el marc de la Setmana de la Ciència del 2020, «Els principis de la infància»!

Aquest relat és el resultat d’un treball conjunt de 16 persones participants en la iniciativa: Marc Alis, Oriol Alis, Carlos Arroyo, Elena Calzada, Elsa Corominas, Xavi Franch, José Luis Guerrero, Luis Hernández, Carlos López, Mariona Martínez, Pau Martínez, Ricardo Notivol, Noemí Pascual, Núria Riera, Guillermo Sastriques i Ivan Torrens. Per a la creació del relat, van comptar amb l’assessorament de Ricard Ruiz Garzón, escriptor i professor a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès especialitzat en gèneres fantàstics, Manuel Moreno, professor del Departament de Física de la Universitat Politècnica de Catalunya i divulgador de la tecnociència a través de la ciència-ficció, i David Anton, professor de Secundària, enginyer industrial i promotor de l’ús de la ciència-ficció com a recurs docent.

Com a equipaments, hi vam participar la Casa Orlandai conjuntament amb la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, la Biblioteca Les Corts – Miquel Llongueras, el Centre Cívic Joan Oliver «Pere Quart» i el Centre Cívic El Coll – La Bruguera.

Voleu llegir-lo? El trobareu aquí!

També podeu accedir a la notícia publicada per l’Ajuntament de Barcelona sobre aquesta acció conjunta.

Comentaris

comments