C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Programa tardor 2018

El dijous 6 de setembre donarem el tret de sortida a les activitats del trimestre de tardor 2018. Un trimestre de 4 mesos de durada amb propostes de tot tipus i per a tots els públics, des del més petit fins al més gran.

Fent clic aquí pots consultar el programa complet. A continuació, t’expliquem les principals propostes!

 

 

Els cicles que continuen

Cafès científics: aquest trimestre parlarem sobre l’organització de la vida, des de cèl·lules fins a grans ecosistemes, els dimecres 19 de setembre, 17 d’octubre, 21 de novembre i 12 de desembre a les 19 h. Als cafès literaris, els dimecres 26 de setembre, 24 d’octubre, 28 de novembre i 12 de desembre (19 h) descobrirem lectures que ens faran riure i angoixar-nos, amb personatges tant reals com heroics. 

Cada divendres al vespre, a partir del 14 de setembre, seguirem portant art i cultura a la Casa Orlandai o al Cafè Orlandai amb l’Imperdible del divendres: música, dansa, teatre i alguna sorpresa! I abans de l’Imperdible, els nens i nenes de 3 a 8 anys poden gaudir d’un conte sota l’escala, a partir del 19 d’octubre a les 17.15 h.

El tenor sarrianenc Marc Sala ens seguirà oferint xerrades sobre òperes de la cartellera del Liceu. Reserva’t els dies 8 d’octubre i 12 de novembre a les 20 h. I els amants del jazz tenen una cita amb solistes de la Locomotora Negra i la Fundació Jazz Clàssic el 15 de novembre a les 20 h.

L’Associació Catalana d’Investigacions Marxistes continua oferint xerrades sobre el marxisme amb ponents de luxe, els dies 6 de setembre, 4 d’octubre, 8 de novembre i 13 de desembre a les 19 h.

Els nadons de 0 a 18 mesos també podran gaudir de dues activitats a la Casa Orlandai els dies 10 i 17 de novembre, per descobrir la música i els instruments. I els petits però una mica més grans, podran seguir gaudint d’un espectacle de titelles, clown o teatre d’objectes a les Matinals Familiars els dies 3 d’octubre, 24 de novembre i 22 de desembre.

Les Veus de la República seguiran oferint un espai de debat i anàlisi del context actual els dimecres 10 d’octubre i 14 de novembre a les 19 h. I els dies 14 i 15 de setembre acollirem les III Jornades experiencials, un espai per entendre de manera conscient els conflictes generats pel diàleg Catalunya-Espanya.

I com no podia ser d’una altra manera, l’Orlandai + Sostenible ens ofereix activitats per conscienciar-nos sobre la necessitat d’escoltar millor el nostre entorn.

 

Les novetats

Pantalla Barcelona: A la Casa Orlandai acollirem 7 curts i 7 llargmetratges amb segell barceloní, un total de 14 peces que mostren que a la ciutat també s’hi fa bon cinema. Aquesta proposta, que es podrà veure els dilluns a les 19 h (del 15 d’octubre al 3 de desembre) és una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Barcelona Film Commission

Benvinguda a la Casa: els dies 21 i 22 de setembre donarem la benvinguda a la Casa i al Cafè Orlandai amb activitats, espectacles, concerts…

10 anys de A peu de pàgina: la llibreria del barri fa 10 anys i ho hem volgut celebrar amb ella! Del 5 al 22 de setembre acollirem una exposició i el dia 15 de setembre tindrà lloc una trobada d’il·lustradors/es

Correllengua: per celebrar la Castanyada hem organitzat la celebració del Correllegnua a Sarrià. Entre d’altres activitats, farem un taller de glosa i una gimcana amb les entitats de cultura popular de Sarrià

Festa Major: com cada any, a la Casa Orlandai prepararem moltes activitats per aquesta festa grossa. Reserva’t la data: diumenge 30 de setembre, a les 17.30 h: Fes-te els Balcons!

Mirades a l’Àfrica: de la mà de l’entitat de la Casa Orlandai CatSya organitzem un cicle d’activitats pensat per descobrir la cultura africana en el sentit més ampli. Ho celebrarem durant tot el mes d’octubre, però el dia gros serà el dissabte 27 d’octubre!

Novembre violeta: al voltant de la jornada reivindicativa del 25N (Dia Contra la Violència de Gènere) proposem un novembre amb activitats i tallers relacionades amb el feminisme.

Comentaris

comments