C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Pel maig, cada dia una activitat!

Seguim oferint els nostres cicles habituals i oferint activitats puntuals per a tots els públics: la Casa Orlandai és un lloc obert a tothom, un equipament del barri amb propostes intergeneracionals i transversals, sempre marcades pels valors de la casa; art, convivència i transformació social.

Els nostres cicles habituals
Les Veus de la República d’aquest mes tractaran sobre l’economia social i solidària, per fer-nos pensar si és una anècdota històrica o una alternativa real de consum. Amb els cafès científics seguirem parlant sobre les estructures, aquesta vegada, sobre les estructures dels arbres; i amb els cafès literaris parlarem de Dissabte, obra de Ian McEwan, per seguir descobrint la literatura britànica contemporània de la segona meitat del segle XX. A l’Òpera entre bambolines parlarem de La fille du regiment, de Gaetano Donizetti. Per als més petits, aquest mes a la matinal familiar, unes ombres ben especials explicaran contes d’Indonèsia.

imatge cicles
Pel que fa a L’Imperdible del divendres, aquest trimestre impulsem una nova proposta, la Co-Jam, una oportunitat perquè cantautors/es i compositors/es puguin demostrar el seu potencial a la tarima del cafè. Per participar-hi, només cal enviar un mail a cojam.cafeorlandai@gmail.com . A banda d’aquesta sessió de jam, aquest maig a L’imperdible comptarem amb Nicomendes Mendes, Pele MacLeod i Les Lloronas: poesia (per celebrar la setmana de la poesia), música i teatre per a tots els gustos.

Altres activitats

Del 22 al 26 de maig farem la recollida de roba per al Renova la teva roba d’aquesta primavera. L’intercanvi el farem el divendres 26 de maig a les 18 h: pots trobar tota la informació aquí.
Del 20 al 21 de maig, en el marc de les activitats dels Tallers Oberts de Sarrià, la Casa Orlandai allotjarà l’obra de l’artista Marta Ferrando i una exposició feta per persones amb risc d’exclusió social a través de la Fundació Estimia.

Les entitats i comissions de la Casa
L’Ecocomissió de la Casa Orlandai organitza un bioblitz al Parc de l’Oreneta, una trobada de veïns i veïnes del barri per detectar el màxim d’espècies d’una zona. L’Espai Gardenyes els diumenges 7 i 21 oferirà uns vermuts de primavera.

C.E Carles Cardó, Dones en l’esglèsia i l’AC d’Inv. Marxistes segueixen amb les seves sessions mensuals.

A més a més, el dia 6 de maig, Barcelona Women’s Network organtizen un mercat solidari a la Casa Orlandai.

Comentaris

comments