C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Pel febrer, set capes i un barret

El febrer, el Carnaval és l’activitat estrella, però a la Casa Orlandai tenim moltes més propostes per passar el fred de manera entretinguda!

Les Veus de la República d’aquest mes parlaran sobre la militarització de fronteres i la vulneració dels drets humans, dimecres 7 a les 19 h, en col·laboració amb el Centre Delàs i Sarrià Sant Gervasi Refugi.

El Cafè Científic de febrer (dimecres 21 a les 19 h) tractarà sobre com afecta el canvi global els llacs de muntanya amb Jordi Catalan del CREAF de la UAB; i el recent recuperat Cafè Literari tractarà sobre el llibre de Bandi ‘L’acusació’ (dimecres 28 a les 19 h), amb la participació d’Hèctor López Bofill. L’Òpera entre bambolines, amb Marc Sala el dilluns 19 a les 20 h, descobrirà els secrets de Don Carlo, de G. Verdi.

Aquest any celebrarem el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la ciència, amb una taula rodona per parlar sobre la situació de la dona en el camp científic: La (in)visibilitat de la dona en la ciència, dilluns 12 a les 19 h.

 

Els divendres són per als joves!

Com sempre, seguim amb L’Imperdible del divendres, una cita amb l’art emergent a Sarrià. Divendres 16 a les 20 h passarem una estona ben divertida amb Cabaret Escopinya, una barreja entre humor i màgia, al Cafè Orlandai; i el divendres 23 tindrem la jove artista Pavvla, una veu màgica que ens traslladarà a un món fantàstic.

A més, divendres 23 farem un taller per aprendre a reparar tauletes i mòbils, una oportunitat genial per aprendre a canviar pantalles trencades i trucs bàsics per donar una segona vida a aquests aparells.

 

Per a infants i famílies

Com cada últim dissabte de mes, la Maria Mendoza farà ballar tota la família en una nova sessió de Dansa en família, dissabte 24 a les 11.30 h.

A més, aquest mes els més petits de la casa podran aprendre a treure el màxim partit als seus texans vells, donant-los forma de bossa, funda per al mòbil… Dissabte 17, a partir de les 12 del migdia, veurem com la creativitat ens pot ajudar a ser més responsables amb l’entorn.

I per als nadons de 0 a 18 mesos, torna el cicle Nadons a la Casa Orlandai, amb dues activitats: dissabte 10, taller de música, i dissabte 17 concert per a nadons! (cal inscripció online prèvia).

 

El Carnaval, el Rei del mes de febrer

Dijous gras, dissabte de disfresses i dimecres de cendra: gairebé una setmana amb activitats esbojarrades per a tots els gustos i edats. Consulta aquí tot el programa, i que no se t’escapi res!

Comentaris

comments