C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Participa de les comissions d’octubre

Després de l’inici de curs i la Festa Major, arriben les comissions per poder planificar bé l’any vinent!

 

Què són les comissions?

Són els espais on proposem solucions a alguns dels reptes de la Casa i dissenyem el camí a seguir a partir del trimestre vinent. Hi ha diverses comissions, en funció de l’àmbit que tractin.

 

Qui hi pot participar?

La participació és oberta a tothom qui vulgui contribuir a pensar com ha de ser la Casa! No cal que siguis membre de l’Associació Cultural Casa Orlandai, només demanem ganes de fer aportacions per fer créixer el projecte. La Casa Orlandai la fem entre tothom.

 

Quina periodicitat tenen?

Ens trobem tres vegades l’any, en un període que anomenem la Setmana de les Comissions. Tenen lloc al febrer, al maig i a l’octubre.

Les comissions d’octubre tindran lloc entre el 16 i el 26 d’octubre. Hi trobaràs els àmbits següents:

  • A la comissió de Programació es proposen espectacles que ens agradaria veure a la Casa, ja siguin per al públic general, per als joves (subcomissió d’Imperdibles) o per al públic infantil (subcomissió de Matinals).
  • La comissió de Formació dissenya les línies temàtiques dels tallers que volem potenciar de cara al trimestre vinent.
  • L’ECOCO treballa per donar resposta a les inquietuds mediambientals que ens afecten com a individus i com a comunitat.
  • La comissió de Comunicació treballa per connectar-nos amb vosaltres, amb el veïnat i amb la ciutat, de manera bidireccional.
  • La ComiFem vetlla per donar un impuls a la perspectiva de gènere a la Casa i al barri.
  • La comissió de Finançament s’ocupa de les finances de l’associació i, entre d’altres coses, defineix els recursos que es destinen a cada àmbit d’acció.
De ben segur que tens propostes i bones idees per afrontar els reptes que la Casa encara dia a dia. Vine i participa a la setmana de les comissions! Per fer-ho tan sols has d’enviar un correu a associacio@casaorlandai.cat i dir a quina t’agradaria participar!
(fes clic a la imatge següent per ampliar-la)