C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Participa a la Setmana de les Comissions!

Tenim el mes de febrer a tocar i això vol dir que torna la Setmana de les Comisions, concretament el #febrerdelescomissions!

Durant la Setmana de les Comissions, que serà del 3 al 14 de febrer, cada comissió de la Casa Orlandai es troba per reflexionar sobre el funcionament actual dels diversos àmbits del centre i per fer propostes noves, atrevides, arriscades i ben engrescadores per encara el proper trimestre!

Què t’agradaria trobar-hi, a la Casa? Com t’agradaria que funcionés? La Casa Orlandai és de tots i totes, vine a dir-hi la teva! Saps que pots participar a les comissions que vulguis tant si ets membre de l’Associaicó Cultural Casa Orlandai com si encara no te n’has fet?

Mira el calendari de trobada de cada comissió, agafa l’agenda i tria les que més t’interessin! Tant sols has d’enviar un correu a associacio@casaorlandai.cat, indica-hi el teu nom i digues en quina (o quines) de les comissions t’agradaria dir-hi la teva!

T’agradaria participar-hi però no pots assistir-hi? Participa online! Fes clic a la imatge i envia’ns les teves propostes perquè les puguem debatre!

Comentaris

comments