C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

#nocallarem

L’Associació Cultural Casa Orlandai s’adhereix al manifest de la campanya #nocallarem, una plataforma transversal i plural de ciutadans, col·lectius i entitats que treballen plegades en defensa pel dret a la llibertat d’expressió, considerat aquest com a dret fonamental dins una democràcia.

Per fer evident el nostre suport, participarem de la campanya amb la inclusió de dos concerts programats a la Casa Orlandai a la resta d’activitats previstes a tot el país, del 9 al 15 d’abril:

 

Sobre #nocallarem

La plataforma es va fundar durant el març del 2017 com a resposta davant l’amenaça a un retrocés dels límits de la llibertat d’expressió. L’objectiu de la plataforma és donar màxima visibilitat a la problemàtica actual i denunciar els casos de vulneració d’aquest dret fonamental, tant en l’àmbit de la creació artística, com de l’expressió lliure individual o col·lectiva a les xarxes socials.

Més informació

A la pàgina web de la plataforma trobaràs més informació sobre la iniciativa, així com el manifest i totes les activitats proposades.

Comentaris

comments