C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Mannequin Challenge aconseguit!

Dijous 20, divendres 21 i dissabte 22, la Casa Orlandai es va veure immersa en la celebració del 10è aniversari, 10 anys d’activitats a la Casa. Durant aquests tres dies tothom va poder gaudir d’activitats ben diverses i per a tots els gustos.

Dissabte, després de compartir una gran paella amb tots i totes vosaltres, vam aprofitar per gravar un fantàstic Mannequin Challenge, un vídeo on tothom ha de quedar-se immòbil, congelat, mentre fa alguna acció. Gràcies a l’inigualable Tito, el vídeo va quedar bé a la primera!

Aquí en podeu veure el resultat!

 

Gràcies a tots i totes els que hi vau participar i, tot passant una molt bona estona, vau col·laborar a immortalitzar la festa del 10è aniversari de la Casa Orlandai d’una manera curiosa i diferent.


D’aquí ben poc podreu gaudir d’un recull de fotografies i vídeos del 10è aniversari, estigueu atents a les xarxes socials! I si ens voleu fer arribar les vostres fotografies, ho podeu fer al mail 10anyscasaorlandai@gmail.com o a les xarxes socials amb l’etiqueta #10anysCasaOrlandai
Gràcies i seguim!

Comentaris

comments