C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

L’Imperdible del divendres d’hivern

Els divendres, a les 20 h

Els divendres tens una cita amb el panorama artístic de la ciutat i del barri, a Sarrià: música, teatre, dansa… (cal inscripció prèvia)!

28 de gener
Contemplant Howl & altres poemes (teatre)
Entrada: 3 €

Howl (Udol) és el crit del testimoni d’algú que comparteix la seva experiència i les seves visions amb la voluntat d’alliberar-se i de despertar les consciències; però sobretot és un acte d’amor. 

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Joan Sentís

4 de febrer
Brutalismes (indie-rock)
Entrada: 3 €

La Sentina presenta Brutalismes, el quart disc de llarga durada d’aquesta banda mutant, i que cristal·litza la col·laboració entre el guitarra i compositor Albert Girons i el bateria i productor Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril). És un disc concebut i gravat a duet al Konvent de Cal Rosal entre el 2019 i el 2020. També hi apareixen les veus de Valentina Risi (Valentina & The Electric Post) a les cançons Fosforescències i El petó més llarg.

11 de febrer
DProject (dansa contemporània)

Aquest espectacle es comença a cuinar durant el confinament de 2020. Influenciades pel context del moment i l’actual, les intèrprets ens parlen de conflictes socials, de les noves dificultats per viure el dia a dia i dels processos que comporten la nova forma de relacionar-nos. 

Amb Beatriz Cubero i Matilde Casini, de la Cia. Du-entro

25 de febrer
Festa de Carnaval

Chicago 1920, s’obren les portes del Gran Casino Orlandai. S’imposa la llei seca i la clandestinitat s’amaga rere les persianes. La màfia, el cabaret, el joc, la màscara, les plomes i el descontrol. Vols venir a jugar? T’hi atreveixes? 

Organitza: Comissió de Carnaval de Sarrià i Cafè Orlandai

11 de març
PICOT presenta, Les ales del cavall 
(música, poesia i més…)
Entrada: 3 €

Picot és un duet de Barcelona format per Jordi Marfà (veu i cordes) i Daniel Pitarch (teclats). Tots dos porten més de 20 anys compartint escenari en diferents projectes (Cheb Balowski, Mamut Cinema) i han voltat per tot Catalunya i Europa amb les seves cançons. En aquest espectacle ens presenten el seu disc de debut Les ales del cavall. Un treball íntim on la música i la paraula són protagonistes i on hi ha espai per al silenci, l’emoció i per sentir les bestioles que portem a dins.

25 de març
Adama Foune Cissokho (Música de l’Àfrica occidental)

És la representació viva de la cultura Mandé. Amb la seva veu vellutada, granulosa i vibrant, transmet emoció a cada paraula a través d’un repertori que ha estat transmès i après de manera oral de generació en generació. Des de cançons que parlen de genealogies reials, a nanes plenes de tendresa, llegendes, alabances i cants espirituals. En la seva visita a Catalunya passa per la Casa acompanyada pel seu fill Momi Maiga a la kora i les percussions. No t’ho pots perdre!