C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Les primeres Matinals familiars de l’any!

Les Matinals familiars és el cicle d’espectacles de petit format per a tota la família de música, teatre, dansa i molt més!

Dissabte, a les 12 h
Entrada: 3 € (infants 0-3 gratuït)
Cal una inscripció per a cada persona que assisteixi a l’activitat (excepte infants de 0-3 anys)

Aquestes són les matinals que farem el primer trimestre de l’any!

29 de gener
Sira (Conte teatralitzat i titelles amb música en directe)INSCRIU-T’HI AQUÍ

Aquesta és la història de la relació entre els records d’una nena i la seva àvia. Parla dels canvis inesperats que ens proposen la vida i els comiats com a oportunitats per emprendre nous viatges. L’obra, en clau poètica i plena d’imatge amb molta llum, ens convida a passejar per paisatges imaginaris on les adversitats i les emocions que li neixen a la nostra protagonista la convidaran a agafar un rumb nou: un camí cap a dins seu.

Amb la Cia. Ortiga 

Espectacle recomanat per a infants a partir de 3 anys

26 de febrer
Festa de Carnaval amb Els Salats (Concert familiar)INSCRIU-T’HI AQUÍ

Vesteix-te amb la millor disfressa i prepara’t per ballar sense parar amb Els Salats. Un concert per a tota la família amb marxa de la bona i especial per celebrar al barri un dels dies més esbojarrats de l’any. I recorda que, a Carnaval, tot s’hi val!

19 de març
Viatgera (Clown i teatre gestual)INSCRIU-T’HI AQUÍ

Aquesta és la fantàstica història d’una dona valenta i aventurera que emprèn el seu gran viatge, sense por a perdre’s. Amb el tiquet del vaixell a la mà i un mapa, aquesta simpàtica viatgera iniciarà, juntament amb tu, una aventura plena de moments especials i divertits. Però… on és el seu vaixell?

No et perdis aquest espectacle familiar de teatre gestual i llenguatge universal que, acompanyat de mitjans audiovisuals aplicats i música, desenvolupa un univers visual particular i ple de màgia!

Amb  la Cia. La Salada 

Espectacle recomanat per a infants a partir de 3 anys

2 d’abril
Celebrem el 15è aniversari de la Casa jugant i en família! – INSCRIU-T’HI AQUÍ

Vine a celebrar aquest dia tan especial per a totes i tots a un gran espai de joc i moviment lliure instal·lat als espais exteriors de la Casa i pensat per a famílies i infants de totes les edats. Hi haurà també un espai per a nadons. T’hi esperem amb moltes ganes de jugar amb tu! 

Amb Tata Inti

Espai de joc 0-100 anys