C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Voluntariat

Des de l'inici de l'activitat de la Casa, l'abril de 2007, han estat moltes les persones que s'han ofert per donar suport al dia a dia de la Casa. De forma espontània i no sempre planificada se'ls hi ha donat cabuda al llarg dels primers mesos del projecte.

Però això ha anat canviant amb el pas del temps i, avui, podem dir que a l’Associació Cultural Casa Orlandai contem amb un nombre important de voluntaris i voluntàries que volen aportar una part d’ells i elles mateixes a un projecte sociocultural com aquest, on la gestió interna la porta a terme una assemblea de veïns i veïnes del barri que, sense ànim de lucre, van voler impulsar-lo.

Tot i així, encara volem que siguin més les persones interessades en formar part d’aquest equip de voluntariat i que se sentin part del projecte. Us hi convidem a unir-vos, són molts els àmbits on poder fer la vostra aportació. Per això, i per qualsevol altra cosa ens trobareu a la vostra disposició. Si vols fer voluntariat a la Casa Orlandai pots contestar el formulari que segueix o trucar al 932 52 42 62. De seguida contactarem amb tu per fer-te una petita entrevista!