C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

L’aniversari ja està aquí!

Com cada abril, amb l’arribada de la primavera arriba també la celebració de l’aniversari de la Casa Orlandai, la nostra Festa Major particular. Aquest any celebrem l’11è aniversari: 11 anys de gestió comunitària, d’activitats i tallers per als veïns i veïnes del barri, 11 anys d’art, convivència i transformació social.

Amb aquesta petita guia, no et perdràs cap activitat (també pots consultar aquí el programa complet)

Dijous de tastet
Dijous comencem la celebració de l’11è aniversari amb l’obra de teatre ‘Art’, interpretada per la companyia del barri ‘La Bambolina Negra’. Podràs recollir el teu tiquet a la recepció de la Casa Orlandai a partir de les 21 h.

Divendres d’aniversari
Divendres 13 d’abril comença la festa, amb activitats per a totes les edats i gustos: contactontes sota l’escala, inauguració de l’exposició, presentació d’un llibre co-creat pels alumnes d’escriptura creativa, assaig dels Castellers de Sarrià i concerts!

Dissabte de festa!
Dissabte és el dia gran, amb 8 activitats per a tots els gustos! Vols saber quines són les novetats d’aquest any? A les 10 h taller obert de ioga, a les 11.30 h mostra d’entitats de l’Ass. Cultural Casa Orlandai, a les 17 h titelles ‘El tresor del pirata’ (per a infants de 3 a 10 anys), teatre a les 18 h i un HouseScape a les 19 h! I, com no pot ser d’una altra manera, farem el tradicional jazz vermut, la paella i els concerts de nit.

Un aniversari amb un toc reivindicatiu
Els concerts de divendres i dissabte volen ser un altaveu de suport a la campanya #nocallarem una plataforma transversal i plural de ciutadans, col·lectius i entitats que treballen plegades en defensa pel dret a la llibertat d’expressió, considerat aquest com a dret fonamental dins una democràcia.

 

 

Comentaris

comments