C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

L’ACCO se suma a la marxa pel clima

El canvi climàtic és un problema del present i ja no del futur. La situació a la que hem arribat és conseqüència del consum indiscriminat de recursos fòssils, de la destrucció d’hàbitats i biodiversitat i d’un estil de vida que esgota el planeta. És la responsabilitat de tothom plantar cara i canviar el model, no el clima.

Per això mateix, l’Associació Cultural Casa Orlandai, en una proposta impulsada per l’ECOCO, s’ha adherit a la Marxa pel Clima que tindrà lloc el dissabte 10 de novembre a les 12 h a Arc de Triomf.

Suma-t’hi!

Volem que aquesta marxa sigui ben colorida i festiva i, per això, l’ECOCO ha preparat una sèrie de propostes per a tots els membres de l’ACCO i els veïns i veïnes de Sarrià:

  • Divendres 9 de novembre, a partir de les 19 h: vine a fer la teva pancarta a la Casa Orlandai. Porta pintures, tela, cartrons…
  • Dissabte 10 de novembre, a les 11 h: ens trobarem tots i totes a la Casa Orlandai per agafar el ferrocarril i anar a Arc de Triomf i, allà, sumar-nos a la gran Marxa pel Clima

 

Estigues sempre alerta

No et perdis les notificacions d’última hora i comparteix les teves inquietuds ecològiques en aquest grup de WhatsApp

Més informació sobre la Marxa pel Clima

Fent clic en aquest enllaç podràs veure tota la informació sobre aquesta proposta i, fins i tot, podràs signar el manifest!

Comentaris

comments