C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

L’ACCO reclama la celebració d’esdeveniments culturals en directe com a foment de la salut comunitària

Dijous 30 de juliol del 2020, a les 19.30 h, s’emetrà en streaming l’últim concert sota la palmera de l’any, cancel·lat pel Districte

El concert d’Avocado Tap (claqué/swing) se celebrarà sense públic i es retransmetrà en directe al canal de Youtube de la Casa Orlandai per reivindicar la cultura comunitària com a bé de primera necessitat.

L’Associació Cultural Casa Orlandai ha hagut de cancel·lar la seva programació d’activitats en directe de la segona quinzena de juliol per indicacions del Districte, d’acord amb les mesures del PROCICAT per evitar la propagació de la COVID-19.

La programació que s’havia fet fins aleshores havia seguit totes les mesures de seguretat i d’higiene dictades per l’Administració per garantir una cultura segura i totes les activitats s’havien desenvolupat sense cap incidència al respecte.

L’entitat, que gestiona el Centre Cívic Casa Orlandai de manera comunitària, reivindica la cultura com a bé de primera necessitat i com a element de salut que redueix el sentiment de soledat, millora el benestar emocional de les persones i enforteix la comunitat.

Comentaris

comments