C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

La Setmana de la Ciència a la Casa Orlandai: relat col·laboratiu

INSCRIU-T’HI AQUÍ

Del 14 al 29 de novembre tindrà lloc la 25a Setmana de la CiènciaEn el marc d‘aquesta Setmana us proposem participar en la creació d’un relat conjunt de ciència-ficció que farem entre deu centres de proximitat (centres cívics, biblioteques i La Fàbrica del Sol), i la Casa Orlandai és un d’aquests centres!

Hi haurà una sessió de formació i una altra per decidir aspectes essencials a tenir en compte. Després d’aquestes dues sessions, les persones inscrites a cada centre idearan i escriuran una part del relat de manera consecutiva.

Només cal la vostra imaginació científica i la voluntat de compartir-la en aquesta nova experiència d’escriptura col·laborativa!

Calendari de sessions (per Zoom):

– Dimecres 18 de novembre, de 18.30 a 20 h: inici de l’activitat conjunta, impartida per Ricard Ruiz Garzón, escriptor i professor a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

– Dijous 19 de novembre, de 18.30 a 20 h: sessió només amb els portaveus escollits per cada centre a la sessió del dia anterior. La sessió la conduirà també Ricard Ruiz Garzón. Aquí es decidiran aspectes generals a tenir en compte per escriure el relat: escenari on tindrà lloc, personatges, trama, narrador, etc.

– Divendres 4 de desembre, de 18.30 a 20 h: sessió específica de la Casa Orlandai, conduïda per David Antón, màster de la UPC especialitzat en l’ús del relat com a eina divulgativa.

La participació en aquest repte és gratuïta però cal que inscriure-s’hi prèviament! Podeu fer-ho aquí (no ho deixeu per a última hora, que les places són limitades!).

Si us ve de gust, independentment d’aquest repte conjunt, la Biblioteca Montserrat Abelló organitza, en el marc de la Setmana de la Ciència, una xerrada sobre ciència ficció a càrrec del director del projecte “Fundación Asimov”. Serà el 14 de novembre, a les 12 h, a la sala d’actes de la Biblioteca Montserrat Abelló.

Què hi dieu, escrivim plegats?

Comentaris

comments