C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

La Casa Orlandai fa públic el documental Donants de memòria

Donants de memòria és un projecte de promoció de la gent gran i de recuperació de la memòria oral dels barris de Barcelona impulsat per la cooperativa Trama Cultura. La Casa Orlandai ha col·laborat en l’elaboració del documental de Sarrià.

A partir d’unes trobades periòdiques amb veïns i veïnes de Sarrià dinamitzades per la Casa Orlandai, es van anar recuperant les històries i els secrets amagats als carrers i places de la vila, des de l’antic dispensari, l’antiga escola Dolors Montserdà, la vaqueria, la carboneria, el cine Breton, el ferrocarril i el tramvia, entre d’altres.

Donants de memòria recull els testimonis i les imatges d’aquestes trobades i de l’itinerari de memòria oral que es va fer per la vila. Fins ara s’ha projectat una única vegada, el setembre del 2019, en el marc de la festa de Benvinguda a la Casa Orlandai. A partir de dissabte 11 d’abril es farà accessible per a tothom a Internet.

El documental està disponible al canal de Youtube de la Casa Orlandai i s’hi podrà accedir des de totes les seves xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i Telegram.

Comentaris

comments