C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Ja tenim aquí la Setmana de les Comissions!

L’octubre de les comissions

Ja ha arribat la Setmana de les Comisions per preparar el primer trimestre del 2020!

Com ja és habitual, aquest mes d’octubre les diverses comissions de la Casa Orlandai es trobaran per reflexionar sobre el funcionament dels diferents àmbits del centre i per fer propostes per encarar millor el nou trimestre.

Et ve de gust participar en alguna comissió? Pots fer-ho tant si ets membre de l’Associació Cultural Casa Orlandai com si encara no te n’has fet.

Mira el calendari de trobada de les diverses comissions, agafa l’agenda i apunta’t a aquelles que més t’interessin! Tant sols has d’enviar un correu a associacio@casaorlandai.cat, indica-hi el teu nom i digues en quina (o quines) de les comissions t’agradaria dir-hi la teva!

La participació en línia

Fa uns mesos que hem ampliat la participació més enllà de les parets de la Casa. Si no pots venir a el dia que es troba la comissió que t’interessa, entra aquí i fes les teves propostes!

A més, després de cada comissió publicarem al nostre Twitter (@casaorlandai) els principals acords i reptes de cada comissió, perquè en puguis estar al cas i fer-hi algun comentari si vols! Volem que tothom hi pugui dir la seva i, d’aquesta manera, més gent hi podrà participar! Segueix l’#octubredelescomissions al Twitter!

La participació com a motor

La Casa Orlandai és un centre cultural de gestió comunitària: sou els veïns i veïnes qui decidiu les activitats que es faran a la Casa, nous projectes, noves idees… Descobreix aquí tots els espais de participació i vine a fer de la Casa Orlandai un lloc més teu!

 

Comentaris

comments