C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

#FemLlar #FemSarrià

Del 6 de novembre al 6 de desembre podeu visitar al Cafè Orlandai una exposició feta per usuaris del Centre Residencial Hort de la Vila. Unes peces que ens expliquen molt sobre com l’art pot ajudar a transformar la vida, com a canal d’expressió i com eina per a la integració social. Totes aquestes peces expliquen vivències i experiències, i ens acosten una realitat que és més propera del que ens sembla.

La inauguració

Dimecres 7 de novembre hem fet la inauguració de l’exposició amb la presència del Germà Joan Carbó (superior a la Comunitat de Hermanos) i de l’artista Juan Galí, que ens ha explicat com retrobar-se amb l’art l’ha fet tornar a la vida.

Mira aquí un vídeo resum de la presentació

 

El sensellarisme  Sarrià

El 20 de novembre a les 19 h tindrà lloc una taula rodona per parlar sobre el sensellarisme i el projecte Housing First, amb la col·laboració del Centre Residencial Hort de la Vila i el Centre d’acollida Assís.

Posarem en comú la visió de persones residents, voluntàries i professionals sobre la situació de les persones sense llar a la ciutat de Barcelona i al barri de Sarrià en concret. Parlarem també sobre el projecte Housing First. 

 

Comentaris

comments