C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Estem preparant la Casa per obrir de nou!

Obrim el 22 de juny

 

Ja fa tres mesos que vam tancar la Casa Orlandai com a mesura preventiva per evitar la propagació de la COVID-19. Durant aquest temps hem estat treballant a distància i les activitats de la Casa han entrat, amb el vostre permís, a la vostra. Gràcies per obrir-nos la porta!

Ara és l’hora que la Casa Orlandai obri les seves portes de bat a bat i ens torni a acollir amb els braços ben oberts! Aquesta setmana estem treballant a porta tancada per tenir-ho tot a punt i rebre-us a partir del 22 de juny, de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 21 h.

En aquesta nova etapa seguim adoptant mesures per prevenir possibles contagis, per això veureu una Casa físicament canviada. Tornem i ho fem posant les cures al centre, més que mai, per això us demanem que, per seguir cuidant-nos col·lectivament, seguiu les recomanacions higièniques que us proposarem.

En aquesta primera fase de reobertura recuperarem alguna activitat presencial però les activitats i tallers online seguiran tenint molt de pes. Mica en mica, recuperarem la nostra essència i tornarem a tenir una Casa plena d’art, de convivència i de transformació social!

Tenim moltes ganes de veure-us!

Comentaris

comments