C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

És temps de festa, de Festa Major!

Aquest dissabte comença la Festa Major al barri de Sarrià, amb un programa ben complet d’activitats i propostes per a tots els gustos i edats. A la Casa Orlandai, hem preparat un seguit de propostes per portar la festa dins de Casa! A continuació veuràs les activitats més destacades i, fent clic aquí, podràs consultar el programa complet.

 

 

L’IMPERDIBE DEL DIVENDRES

Divendres a les 22 h donarem el tret de sortida a les activitats de Festa Major a la Casa Orlandai amb un concert organitzat de la mà de les associacions musicals Amic Amiant i Indian Runners! Música indie per començar la Festa!

Fes-te els Balcons

Diumenge a partir de les 17.30 h els balcons de Sarrià es convertiran en petits escenaris que donaran pas a actuacions de música, dansa, teatre i alguna altra sorpresa. Segueix el recorregut des de la Casa Orlandai fins a la Plaça de la Vila

Circ: Hats

Dimecres 3, petits i grans podreu gaudir d’un espectacle de clown i circ, on els somnis prendran força i valor i ens faran veure que sempre els podem aconseguir!

Vermut musical enllaunat i dinar de carmanyola

Aquesta és una de les novetats d’aquest any: dissabte  6 porta la teva carmanyola per dinar! Reserva la teva cadira a info@casaorlandai.cat i gaudeix d’un bon dinar amb música enllaunada

Comentaris

comments