C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

El juny, el mes de la natura a la Casa Orlandai

El mes de juny ve ple d’activitats relacionades amb la natura i el medi ambient! I és que el dia 5 de juny és el dia Mundial del Medi Ambient i, per això, hem preparat diverses activitats posant el focus en la natura i la importància que té sobre el nostre dia a dia.

Agafa l’agenda!

Diumenge 26 de maig, 11.30 h: Ecodiumenge amb l’Associació de Veïns de Sarrià! Vine a descobrir els líquens de l’entorn verd de Sarrià! Punt de trobada: Associació de Veïns (C. de Canet, 4)

Dissabte 1 de juny, 11 h: Caminada per la sostenibilitat amb Som Natura. Coneixerem el Camí Verd Escolar, que va des de l’estació dels FGC fins a l’Escola Orlandai,  un recorregut que vol afegir l’entorn verd al camí cap a l’escola. Punt de trobada: FGC Sarrià. Cal inscripció prèvia.

Dimecres 5 de juny, 19 h: Les Veus de la República. Parlarem sobre l’agricultura i natura de proximitat amb Gustavo Duch i Cristina Vert: quins beneficis té el verd i la natura compartint espai a les nostres ciutats?

Dissabte 8 de juny, 11 h: portes obertes a l’Espai Gardenyes.  Vine a descobrir l’hort comunitari de Sarrià: coneixeràs el seu funcionament i organització, de primera mà tot plantant tomàquets, api i cogombres.

Cicle agricultura de proximitat

Els equipaments municipals del Districte de Sarrià-Sant Gervasi organitzem, entre l’1 i el 9 de juny, un conjunt d’activitats relacionades amb l’agricultura de proximitat. Troba aquí totes les propostes

Comentaris

comments