C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

El desembre congelat, i ple d’activitats!

L’últim mes de l’any ens porta fred i activitats de tot tipus a la Casa Orlandai.

Divendres dia 1 farem l’intercanvi de roba del Renova la teva roba jove: porta els teus punts i canvia’ls per roba, de 18 a 20 h. Al calendari d’activitats del web de la Casa Orlandai la programació completa d’aquest mes de desembre.

Per als més petits

Els divendres 1 i 15 de desembre, seguirem amb els Contes sota l’escala a les 17.15 h, un espai on els menuts de la casa s’endinsen en dues històries diferents a través de les paraules  dels contes. És una activitat gratuïta i cal que cada infant o grup d’infants vingui acompanyat d’un adult.

Dissabte 2 de desembre a les 12 h arriba el moment de la Matinal Familiar: Petits Prínceps ens explica la història d’un nen i una nena a qui els agrada molt jugar i, junts, componen cançons que els fan anar d’un joc a un altre.

I dissabte 16, a les 11.30 h, arriba el torn en què tota la família surt a ballar amb Dansa en família!

Per als joves

Seguim amb L’Imperdible del divendres, una bona ocasió per descobrir noves propostes escèniques al Cafè Orlandai.

Divendres 1, a les 20 h, gaudirem d’una nova CO-Jam de cantautors/es; divendres 15, a les 21 h, una guitarra, un baix i dues veus rovellades ens sorprendran amb amb lletres carregades d’autodenúncia social i sentimental de la mà de Baixa Fidelitat; i divendres 22, a les 20 h, Corrandes són corrandes ens endinsaran en el món de la glosa amb els típics elements de Nadal.

Assemblea de socis i sòcies

Dimecres 13 de desembre, a les 18.30 h, tindrà lloc l’assemblea ordinària de tardor de l’Associació Cultural Casa Orlandai. Les persones sòcies de l’ACCO rebreu per correu electrònic la convocatòria i la documentació necessària.

Comentaris

comments