C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dia contra la violència de gènere

Al voltant del Dia Contra la Violència de Gènere, a la Casa Orlandai proposem un bon grapat d’activitats diverses i per a totes les edats!

Dimecres 22 de novembre, a les 19.30 h, debatrem sobre si es pot considerar que la maternitat o la paternitat són un dret que s’ha de poder adquirir a través de la cessió o de la relació mercantil, a la tertúlia “Ventres de lloguer”, organitzada pel Lobby de Dones.

Dijous 23 de novembre, de 10 a 18 h, durem a terme una acció reivindicativa al Pati d’en Marcel. Tothom que vulgui podrà plasmar en un mural què entén per violència masclista a través d’una frase, un dibuix… Diverses entitats de la Casa Orlandai i del barri ja han dit la seva!

Divendres 24 de novembre, a les 20 h, l’Imperdible del divendres serà un Teatre- fòrum: Les Taronges Imperfectes presentaran una reflexió escènica, directa i punyent sobre el masclisme, les violències i el mite de l’amor romàntic, a càrrec de la companyia de teatre Patates amb Suc.

Dissabte 25, arriba el torn dels tallers. A les 10 h, farem un taller d’autodefensa i apoderament per a noies, un taller on trobaràs un espai per potenciar la seguretat física i emocional. La consciència de l’espai, la percepció, la força física o la comunicació verbal i no verbal seran algunes de les nostres eines. Taller gratuït. Inscripció prèvia a piad_sarriasantgervasi@bcn.cat (PIAD) o al informaciojoves@casasagnier.net (PIJ).

El mateix dissabte a les 17 h, els més petits de la casa reflexionaran sobre el comportament agressiu i/o violent dels dibuixos animats amb el taller BUM, PLAF, XAP! Què passa quan els dibuixos animats es barallen?

I ja per acabar amb aquesta programació especial dimecres 29 de novembre a les 19 h farem un Cafè Literari especial, parlant del llibre de Catlin Moran “Com es fa una noia”: Caitlin Moran és una periodista amb uns quants premis a l’esquena i 500.000 seguidors a Twitter. Amb les seves novel·les How to be a woman i How to build a girl (aquesta última, traduïda al català) ens descobreix el seu “neofeminisme punk” (tal com l’anomena G. Wiener).

Comentaris

comments