C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Convocatòria per il·lustracions del programa

La Casa Orlandai és un centre cívic gestionat per l’Associació Cultural Casa Orlandai (ACCO), una entitat sense ànim de lucre, formada pel veïnat i col·lectius vinculats a Sarrià.
L’associació promou l’art i la transformació social des de la convivència, el respecte i la llibertat; així com un desenvolupament públic i social més proper i participatiu, donant resposta als anhels de construir una societat més justa.

S’hi fan un gran nombre d’activitats i de tipus molt diverses com ara xerrades, concerts, obres de teatre, tallers, projecció de pel·lícules, activitats infantils, etc. És recomanable que entreu a la pàgina web www.casaorlandai.cat o que visiteu el centre per fer-se una idea de tot el que aplega.

En la línia de la dinamització artística, la Casa Orlandai aposta per il·lustrar els programes. Aquestes il·lustracions acompanyen totes les activitats i tallers, de manera que es penjaran a la pàgina web de la Casa, que cada dia visiten més de 200 persones, i que se n’imprimiran més de mil exemplars per repartir.

Descripció de l’encàrrec:

Les il·lustracions són monocromàtiques i tenen relació amb els mesos de l’any i les activitats destacades de la Casa Orlandai.

L’il·lustrador/a formarà part de l’equip de comunicació de la Casa Orlandai durant un any encarregant-se de les il·lustracions del programa i l’apartat de tallers de la web durant un any.
D’aquesta manera:
– Durant el mes de juny de 2023 s’hauran de presentar 14 il·lustracions pel programa del trimestre setembre-desembre 2023.
– Durant l’octubre 2023 s’hauran de presentar 14 il·lustracions del trimestre gener-abril 2024
– Durant el febrer de 2024 s’hauran de presentar 14 il·lustracions del trimestre abril-juliol 2024.

La retribució serà de 300 € per trimestre (900 € en total) i caldrà fer factura.

Presentació 

Per presentar-te, cal que omplis el formulari amb el CV i un portfoli o mostra del treball abans del 2 de juny.

Més informació