C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Conclusions del vermut feminista a la Casa Orlandai

El passat dia 7 vam dur a terme la primera acció pensada des del cercle de dones, un grup informal de dones que des de fa uns mesos ens anem reunint de manera informal a la Casa. L’objectiu que ens havíem fixat, a part de compartir un migdia de sol al pati del Marcel, era oferir un espai per tal que diverses iniciatives del barri que treballen des del feminisme i per al feminisme poguéssin presentar-se i posar-se cara. A més, de manera col·lectiva, es va proposar realitzar un mapeig de totes les iniciatives en aquest sentit existents al barri. Finalment, també vam dedicar una estona a pensar quin podia ser el pas següent; entre d’altres propostes va sorgir realitzar un dinar o un dia sencer en clau feminista durant la propera festa major del barri.

La valoració de la trobada va ser molt positiva i vam sortir totes molt il·lusionades, ja que el cercle que vam acabar creant tenia moltes de les característiques que havíem pensat per a aquest espai que volíem crear:
1) que fos en clau de barri
2) que fos intergeneracional
3) que fos flexible, un híbrid entre un espai per a fer accions cap a l’exterior però també un espai on compartir complicitats i reptes.
Us convidem a veure i, sobretot, a complementar el mapa d’iniciatives i experiències del barri impulsades per i per a dones que trobareu a la Casa Orlandai!