C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Comença el maig de les comissions!

Arrenca el mes de maig i, com ja és habitual en aquestes dates, començar una nova setmana de les comissions!

Les comissions són els espais on proposem solucions a alguns dels reptes de la Casa i dissenyem el camí a seguir a partir del proper trimestre. La participació és oberta a tothom qui vulgui contribuir a pensar com ha de ser la Casa!

El maig de les comissions tindrà lloc entre el 9 i el 17 de maig. Hi trobaràs els àmbits següents:

  • A la comissió de Programació es proposen espectacles que ens agradaria veure a la Casa, ja sigui per al públic general, per als joves (Imperdibles) com per al públic infantil (Matinals).
  • La comissió de Formació dissenya les línies temàtiques dels tallers que volem potenciar de cara al proper trimestre.
  • L’ECOCO treballa per donar resposta a les inquietuds mediambientals que ens afecten com a individus i com a comunitat.
  • La comissió de Comunicació treballa per connectar-nos amb vosaltres, amb el veïnat i amb la ciutat, de manera bidireccional.
  • La ComiFem vetlla per donar un impuls a la perspectiva de gènere a la Casa i al barri.
  • La comissió de Finançament s’ocupa de les finances de l’associació i, entre altres coses, defineix els recursos que es destinen a cada àmbit d’acció.
De ben segur que tens propostes i bones idees per afrontar els reptes que la Casa encara dia a dia. Vine i participa a la setmana de les comissions! Per fer-ho tan sols has d’enviar un correu a associacio@casaorlandai.cat i dir a quina t’agradaria participar!
(fes clic a la imatge per ampliar-la!)